ΑΠΟΕΛ: Ώρα αυτοκριτικής

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ένα 24ωρο μετά το μεγάλο χαστούκι απο τον Ερμή , ότι στον ΑΠΟΕΛ έχουν αντιληφθεί ότι θα πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά μέσα στο 2015.

Σίγουρα στον Αρχάγγελο δεν νιώθουν ότι έχασαν το έδαφος απο τα πόδια τους. Μάλιστα είναι πεπεισμένοι ότι ο ΑΠΟΕΛ τον ερχόμενο Μαίο θα μπορέσει να κόψει πρώτος το νήμα. Διότι ξέρουν πολύ καλά , ότι η ομάδα διαθέτει ίσως το πιο πλούσιο ρόστερ των τελευταίων χρόνων.

Απο

εκεί και πέρα όμως το μεγάλο στοίχημα είναι η ''μηχανή να αρχίζει να βάζει μπρός''. Αυτό είναι το ζητούμενο. Σε αυτό το μεγάλο ρόλο θα παίξει ο Γιώργος Δώνης που θα πρέπει να αξιοποιήσει στο ακέραιο τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του. Η διοίκηση ήδη έστειλε τα μηνύματα της και θα περιμένει πράξεις εντός αγωνιστικού χώρου, όπως περιμένει φυσικά και ο κόσμος της ομάδας.

Εντός Ιανουαρίου αναμένεται να γίνουν οι πρώτες βελτιωτικές κινήσεις. Διότι όπως φάνηκε και αυτό το ποιοτικό ρόστερ, χρειάζεται την ενίσχυση του. Κάποιοι που δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα , το πιο πιθανό θα δουν την πόρτα της εξόδου.

Πάνω απο όλα όμως το πιο σημαντικό είναι να γίνει άμεσα η αυτοκριτική, κυρίως απο τους ποδοσφαιριστές, αφου είναι αρκετοί που δεν κατάφεραν ακόμη να μπούν στους ρυθμούς του πρωταθλήματος....

Keywords
Τυχαία Θέματα