AEΛ: Έχει δίκαιο να φωνάζει, όμως...

Έχει δίκαιο να φωνάζει η ΑΕΛ, για το πέναλτι που δεν της δόθηκε , που έφερε και την ''έκρηξη'' του προέδρου της ΑΕΛ , Ανδρέα Σοφοκλέους. Ήταν μια ξεκάθαρη φάση , που ''έβγαζε μάτια. Απο την άλλη όμως η ΑΕΛ , για ακόμη μια φορά δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του αγώνα. Αποκορύφωμα ήταν και τα δυο χαμένα πέναλτι στην εκπνοή του αγώνα. Φάνηκε και στο αποψινό αγώνα , ότι θα πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά στην ΑΕΛ.

Χάθηκε η δυναμική, η αυτοπεποίθηση και η αίγλη του μεγάλου εκτοπίσματος του συλλόγου.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου έχει πάρα πολλά να κάνει. Είναι ξεκάθαρο ότι η ΑΕΛ θα πρέπει να κτιστεί απο την αρχή. Να γίνει το πρώτο βήμα την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουάριου και να κορυφωθούν οι προσπάθειες το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πλέον το ζητούμενο για την ΑΕΛ, είναι μέσα στο 2015 να παρουσιαστεί πολύ πιο διαφορετική, για να έχει καλύτερη πορεία και να μπούν οι βάσεις για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Απο εκεί και πέρα η διοίκηση της ΑΕΛ είναι ξεκάθαρο ότι έχει έντονα παράπονα , απο την αντιμετώπιση που τυγχάνει το σωματείο. Δεν ήταν τυχαίες και οι αποψινές δηλώσεις του Ανδρέα Σοφοκλέους

Keywords
Τυχαία Θέματα