Απο Λεμεσό στην Τουρκία για να παντρευτεί τον αγαπημένο της

Μια νεαρή Λεμεσιανή, παίρνει ρουμάνικη υπηκοότητα προκειμένου να παντρευτεί τον Τούρκο αγαπημένο της.

Η Μαρία* μιλώντας στο SigmaLive ξεδιπλώνει την ιστορία της που ξεκινά από την Λεμεσό και φθάνει σήμερα στην Τουρκία, τον τελικό της προορισμό όπως δηλώνει, προκειμένου να παντρευτεί τον Τούρκο αγαπημένο της.

Η ιστορία ξεκινά στην Λεμεσό, όπου και έζησε τα πρώτα 20 χρόνια της ζωής της η 25χρονη σήμερα νεαρή. Η Μαρία, είναι υιοθετημένη με καταγωγή από την Ρουμανία,

κάτι το οποίο σήμερα, είναι το διαβατήριό της όπως δηλώνει, προκειμένου να παντρευτεί τον αγαπημένο της, μιας και όπως αναφέρει στο SigmaLive δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, αφού δεν μπορεί έχοντας μόνο την κυπριακή υπηκοότητα, να προβεί σε αυτό το βήμα, ζώντας στην Τουρκία.

Εξιστορώντας τα βιώματά της, λέει ότι αρχικά έζησε στην Κερύνεια για 1 περίπου χρόνο, όπου εργαζόταν σε καφετέρια της περιοχής. Στη συνέχεια μετακόμισε στην κατεχόμενη Λευκωσία και εργαζόταν στις ελεύθερες περιοχές και καθημερινά, πηγαινοερχόταν. Κάπου εκεί όπως αναφέρει, γνώρισε τον άνθρωπο της ζωής της.

Οι δυο τους έφυγαν από τα κατεχόμενα και πήγαν στην Τουρκία, όπου και βρίσκονται σήμερα, προκειμένου να παντρευτούν. Όπως δηλώνει η ίδια, η οικογένεια του ανθρώπου της την έχει αγκαλιάσει.

* Το όνομα της κοπέλας είναι ψευδώνυμο, μετά από παράκληση της εν λόγω νεαρής, όπως παραμείνουν απόρρητα τα στοιχεία της.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω ιστορία σύμφωνα με τη νεαρή, έφθασε στο SigmaLive με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της CityFreePress για την Κατερίνα, που ζει στα κατεχόμενα με την οικογένεια της. Δείτε περισσότερα εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα