Από ένα βαθμό Βέρντερ και Στουτγκάρδη

Η Βέρντερ έμεινε όρθια στη Στουτγκάρδη και κατάφερε να πάρει τον βαθμό απέναντι στους καλύτερους Σουηβούς.

Η Στουτγκάρδη ήταν πολύ ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να τελειώσει το ματς και στο τέλος η Βέρντερ έσωσε τουλάχιστον τον βαθμό, για να μείνουν αμφότερες χέρι-χέρι στην τελευταία 3άδα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Σβάαμπ στο 11’ και με τον Μπάουμγκαρτλ στο 15’. Οι παίκτες του Σκρίπνικ εμφάνισαν

τις γνωστές τους αδυναμίες στην επίθεση, δεν απείλησαν καθόλου τον Τιτόν στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 33’. Ο Κόστιτς πρόλαβε να κάνει το γύρισμα από αριστερά, η άμυνα των πράσινων αδράνησε και ο Ρουπ με δυνατό σουτ έκανε το 1-0! Οι Σουηβοί συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο, όμως το 1-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Γιουνούζοβιτς τραυματίστηκε στο 48’ και αναγκάστηκε να αποχωρήσει, ενώ το παιχνίδι κυλούσε χωρίς φάσεις, παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί. Τελικά, η ισοφάριση για την Βέρντερ ήρθε από το πουθενά στο 71’. Ο Φριτς έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Σούνιτς και στρώθηκε λουκούμι στον Ούτζα, που από κοντά έκανε το 1-1! Όπως ήταν λογικό και πάλι, το ματς άνοιξε, με τους πράσινους να χάνουν τεράστια ευκαιρία να κλέψουν τη νίκη, όταν στο 85’ το σουτ του Εζτουνάλι τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τιτόν, ενώ στο 86’ ήταν η σειρά του Βίντβαλντ να σώσει την ομάδα του στην προσπάθεια του Βέρνερ, για να μείνει το 1-1 μέχρι το τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα