Από ένα βαθμό Πανθρακικός και Βέροια

Παίζοντας για δέκα παίκτες από το 80', η Βέροια βρήκε το κουράγιο να ισοφαρίσει τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή στο 89' με τον Καλτσά. Μεγάλη ευκαιρία νίκης έχασαν οι γηπεδούχοι που είχαν δοκάρι στο 1-0.

Με το 3-5-2 της αρχής, ο Πανθρακικός, σαφώς πιο διψασμένος για τη νίκη, κυριάρχησε μέσα στο γήπεδο και χρειάστηκε μόλις 10 αγωνιστικά λεπτά για να σκοράρει με τον Τζάνη και να δημιουργήσει συνθήκες νίκης. Το γεγονός

ότι στη συνέχεια η Βέροια πήρε την κατοχή και πίεσε δεν προβλημάτισε ιδιαίτερα τους γηπεδούχους.Αυτό που προκάλεσε πονοκεφάλους όμως ήταν ο τραυματισμός του Κάσες ο οποίος αντικαταστάθηκε εσπευσμένα από τον Πέρες λόγω μυικού τραυματισμού και στέρησε από την ομάδα του την ισορροπία. Η Βέροια κέρδισε μέτρα στη συνέχεια και πίεσε περισσότερο χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σκοράρει.Με την προσθήκη του Χρήστου από το 46' το σχήμα του Πανθρακικού έγινε ακόμα πιο αμυντικογενές (4-1-4-1) αφού ο Ρόκα προτίμησε να αφήσει μόνο του τον Ντικινί μπροστά να δίνει μάχες στο λασπωμένο τερέν. Ηταν μία τακτική που απέδωσε μέχρι το 89' αφού η Βέροια, αν εξαιρέσει κανείς ένα σουτ του Βεργώνη στις αρχές του ημιχρόνου, δεν απείλησε ιδιαίτερα.Από το 80' μάλιστα, που τα αριθμητικά δεδομένα του αγώνα άλλαξαν μετά την αποβολή του Μπράβο, ο Παναθρακικός (που είχε δοκάρι με τον Ντικινί) πίστεψε ότι είχε έρθει η ώρα να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο. Λίγα λεπτά όμως μετά τη σημαντική ευκαιρία του Μεχία, η Βέροια τμώρησε τους ακρίτες για την αστοχία τους και με την κεφαλιά του Καλτσά στο 89' απέσπασε έναν πολύτιμο βαθμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα