Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών η ηθοποιός Ντόρις Ρόμπερτς

Απεβίωσε σε ηλικία 90 χρόνων, η πασίγνωστη Αμερικανίδα ηθοποιός Ντόρις Ρόμπερτς στο σπίτι της στο Λος Άντζελες.

Τα δυσάρεστα επιβεβαίωσε η συμπρωταγωνίστρια της στο «Everybody Loves Raymond» (σειρά απο 1996-2005), Πατρίσια Χίτον, μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter.

Η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμα δημοσιοποιηθεί αλλά σύμφωνα με το TMZ, που μετέδωσε πρώτο την είδηση, η Ρόμπερτς "έφυγε" στον ύπνο της.

Η Ρόμπερτς είχε προταθεί για 11 βραβεία Emmy συνολικά, μεταξύ των οποίων και 7 για τον ρόλο

της ως Μαρί Μπαρόουν στην προαναφερθείσα σειρά, απο τα οποία κέρδισε τα πέντε. Παρέλαβε το πρώτο της Emmy το 1983, για την εμφάνισή της ως guest star, στο «St' Elsewhere».

Σε ό,τι αφορά τις πιο πρόσφατες κινηματογραφικές της εμφανίσεις, έπαιξε στη ρομαντική κωμωδία «All Over The Guy» το 2001, στο «Το Είδωλο των Παιδιών» το 2003, στις κωμωδίες, «Συγκάτοικοι στην Τρέλα», «I-See-You. Com», «Μια Τρελή Ενηλικίωση» (όλες του 2006), στη ρομαντική κωμωδία «Play the Game» και την οικογενειακή περιπέτεια «Εξωγήινοι στη Σοφίτα», το 2009 καθώς και στο «Madea's Witness Protection», το 2012.

Σε ένα επεισόδιο της αστυνομικής σειράς «Νόμος και Τάξη», του 2007, η Ρόμπερτς υποδύθηκε την άρρωστη, κακομεταχειρισμένη μητέρα μιας αριστοκρατικής οικογένειας της Νέας Υόρκης.

Τα τελευταία χρόνια έκανε, guest εμφανίσεις σε σειρές όπως το «Grey's Anatomy», το «The Middle», το «Hot In Cleveland», το «Desperate Housewives» καθώς και το «Melissa &Joey».

‘Everybody Loves Raymond’ star Doris Roberts dies at 90https://t.co/ZJ1Y1fNsKK pic.twitter.com/S4hArQRdzf

— Wall Street Journal (@WSJ) April 19, 2016

Keywords
Αναζητήσεις
νομος και ταξη ηθοποιοι
Τυχαία Θέματα