Με αλληλεγγύη μπορούμε

Μας είπαν πως δεν μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή και να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Θα σας πω εγώ όμως τί δεν μπορούν να κάνουν αυτοί.

Τα αντιπολιτευόμενα συγκυβερνώντα κόμματα της αριστεράς και της δεξιάς δεν μπορούν να διοικήσουν με διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Δεν μπορούν να σώσουν την χώρα με όρους υπέρ των πολιτών. Δεν μπορούν να σώσουν την οικονομία της χώρας γιατί απλούστατα εσείς είσαστε αυτοί που την σώσατε. Εσείς είστε αυτοί που κρατήσατε την Κύπρο όρθια και ζωντανή την μεσαία και χαμηλή τάξη.

Εμείς

μαζί, έχουμε την ευθύνη να επαναφέρουμε το αληθινό νόημα της λέξης αλλαγή. Θέλω μια Κύπρο που να σέβεται τους νέους και τους δίνει λύσεις στην ανεργία μακριά από πελατειακές σχέσεις. Θέλουμε μια Κύπρο που να έχει κατώτατο και ανώτατο όριο σύνταξης. Θέλουμε μια Κύπρο που να σέβεται τα δικαιώματα των αναπήρων και των κωφών και να έχουν το απλό και ίσο δικαίωμα της μετακίνησης και συνεννοήσης. Θέλουμε μια Κύπρο που να σέβεται τον αγρότη και να έχουν όλοι ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες. Θέλουμε μια νέα βουλή που θα εκλέγεται οριζόντια και όχι κάθετα και που θα σέβεται ο ένας τον άλλο αλλά κυρίως τους πολίτες. Θέλουμε μια νέα Βουλή που θα βασίζει την κάθε πρόταση σε συμβουλές από επαγγελματίες και όχι στον ερασιτεχνισμό.

Θέλουμε και απαιτούμε πολυφωνία στη Βουλή. Με όσους ψήφους εκλεγεί ο τελευταίος στη σειρά Βουλευτής, τόσες να είναι οι υπογραφές που θα πρέπει να μαζευτούν για να υποχρεώνουν τη νέα βουλή να μελετά και να δίνει απαντήσεις σε διάφορα θέματα. Φίλες και φίλοι, σας καλούμε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πλάι στη Ελένη Θεοχάρους. Μαζί αποτελούμε την πραγματική αλλαγή και την απάντηση στα όσα σκανδαλώδη συμβαίνουν γύρω μας. Με αλληλεγγύη μπορούμε!

Ο Κωνσταντίνος Καρεκλάς είναι Μέλος Κεντρικής Γραμματείας Αλληλεγγύης - Υποψήφιος Βουλευτής Λεμεσού

Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του Sigmalive.com

Keywords
Τυχαία Θέματα