Απειλές κατά της πρώην συζύγου του Όλε:Συναγερμός στη Λεμεσό

Σε συναγερμό έχει τεθεί η Αστυνομία Λεμεσού καθώς τα τελευταία 24ωρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου στην υπόθεση της δολοφονίας του Λουκά Κωνσταντίνου Όλε και τα επεισόδια στο δικαστήριο, βρίσκεται σε εξέλιξη «τρίτο ημίχρονο».

Αρχή έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive, στα πλαίσια των περιπολιών που διενεργούσε η Αστυνομία στην περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι της πρώην συζύγου του θύματος, η οποία και αθωώθηκε από το δικαστήριο, εντοπίστηκε στενό συγγενικό πρόσωπο του θύματος.

Η

Αστυνομία οδήγησε σε αστυνομικό σταθμό το εν λόγω πρόσωπο, το οποίο υποσχέθηκε ότι δεν επρόκειτο να προβεί σε οποιαδήποτε πράξη.

Ωστόσο ένα τηλεφώνημα που έγινε γύρω στις 9 το βράδυ της Παρασκευής αναστάτωσε εκ νέου την Αστυνομία. Άντρας ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είναι στενό συγγενικό πρόσωπο του Όλε, ανέφερε στην Αστυνομία τηλεφωνικώς: «Το κακό που έγινε ξεπλένεται μόνο με αίμα. Είσαστε άτυχοι που το σπίτι της πρώην συζύγου του εμπίπτει στα όρια της Δημοκρατίας», ανέφερε χαρακτηριστικά, αφήνοντας να νοηθεί ότι πρόθεση του είναι να προβεί σε αντίποινα.

Το τηλεφώνημα έθεσε σε επιφυλακή την Αστυνομία, η οποία διεξάγει περιπολίες και ελέγχους σε όλη την περιοχή.

Την ίδια ώρα εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης εναντίον στενού συγγενικού προσώπου του Λουκά Κωνσταντίνου Όλε.

Keywords
Αναζητήσεις
εξελιξεις για τον φονο λουκα κωνσταντινου
Τυχαία Θέματα