Άντρος: Να αναμένουμε την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων

Ενήμερος από τον Τουμάζο Τσιελεπή για τις συνομιλίες στην Ελβετία τηρείται ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, ο οποίος συνέστησε “να αναμένουμε την ολοκλήρωση των επαφών και των διαπραγματεύσεων”, εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα έχουμε μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για το πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα.

“Η δική μας η ευχή είναι να υπάρξει περαιτέρω πρόοδος ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις με τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων να καταλήξουμε σε κάποια συμφωνία που να βασίζεται σε συμφωνημένες αρχές”, δήλωσε ο κ.

Κυπριανού, μετά από συνάντηση με τον υποψήφιο Δήμαρχο Τσερίου Σταύρο Μιχαήλ.

Είπε ακόμα ότι είναι προφανές ότι βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη φάση του Κυπριακού επειδή τώρα συζητούνται τα δύσκολα κεφάλαια στα οποία θα απαιτηθεί πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, πολλή προσοχή έτσι ώστε να καταλήξουμε σε συμφωνία η οποία θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και των Ε/κ και των Τ/κ.

Ερωτηθείς εάν είχε την όποια επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Κυπριανού απάντησε αρνητικά, ενώ απαντώντας σε άλλη ερώτηση εάν είχε επικοινωνία με μέλος της ε/κ αντιπροσωπείας, ο κ. Κυπριανού είπε ότι συνομίλησε με τον Τουμάζο Τσιελεπή.

Τέλος, ανέφερε ότι επί του παρόντος δεν χρειάζεται να ειπωθεί οτιδήποτε άλλο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Αναζητήσεις
antrosna
Τυχαία Θέματα