Αντωνίου για Σεντ Τζόζεφς, παίχτες, κόσμο και Πρόγκρες

Για τη σημερινή μεγάλη νίκη σε βάρος της Σεντ Τζόζεφς, αλλά και για τη συνέχεια μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου.

«Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Η ομάδα έδειξε τη διαφορά δυναμικότητας που έχει με τη σημερινή αντίπαλο της. Χαρούμενος που έπαιξαν κάποια παιδιά που θέλουμε να προωθήσουμε και να στηριχτούμε πάνω τους. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και έχει μεγάλους στόχους. Έχει πίεση και το ξέρουν.

Είναι

δεδομένο ότι έχουμε ποδοσφαιριστές όχι απλά να τους έχουμε στο ρόστερ, αλλά να μπορούν να αγωνιστούν, είτε στα εύκολα, είτε στα δύσκολα παιχνίδια. Χρειάζεται σωστός χειρισμός και έχουμε εμπιστοσύνη στον Μπρούνο Μπαλταζάρ».

Για την πολύ καλή παρουσία του Μπενίτεθ
«Έχουμε και άλλους. Δεν θέλω να πω κάτι συγκεκριμένο για τον Ισπανό, είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστές. Έχουμε και άλλους. Και ο Φιντέλις πήγε πολύ καλά. Είναι μεγάλη επένδυση για την ομάδα. Δεν κάναμε μεταγραφές επενδύσεις για να πούμε ότι κάναμε».

Για τον επόμενο αγώνα με την Προγκρές
«Η Πρόγκρες ανάγκασε την Ευρώπη να μιλά για εκείνη, από την πρόκριση σε βάρος της Ρέιντζερς. Έστειλε το μήνυμα της. Είναι αρκετά καλή και συμπαγής ομάδα, θα προσπαθήσουμε από το πρώτο παιχνίδι να βάλουμε τις βάσεις και νομίζω θα τα καταφέρουμε. Μάλλον θα αγωνιστούμε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Για τον κόσμο
«Ευχαριστούμε τον κόσμο. Ήταν σημαντική η βοήθεια του και έστειλαν μηνύματα στους ποδοσφαιριστές».

Στη συνέχεια ο κ. Αντωνίου ανέφερε
«Χρειαζόμαστε 100 ΑΕΛίστες να έρθουν στο Λουξεμβούργο, για να μην επωμιστεί όλο το οικονομικό βάρος η διοίκηση. Αν γεμίσει το αεροπλάνο η ομάδα θα πάει πιο ξεκούραστα και αυτό θέλουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα