Αντωνία Ζήνωνος: H όμορφη δημοσιογράφος αποκαλύπτεται!

Αυθορμητισμός, αισιοδοξία, διορατικότητα, ευαισθησία και ευγένεια είναι μερικά απο τα επίθετα που χαρακτηρίζουν την εντυπωσιακή δημοσιογράφο, Αντωνία Ζήνωνος.

Η νεαρή δημοσιογράφος, μίλησε για τα ανέμελα παιδικά της χρόνια, έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως η δημοσιογραφία ήταν φυσικό επακόλουθο στη ζωή της.«Η δημοσιογραφία ήταν φυσική εξέλιξη για εμένα. Απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου κρατούσα ένα μολύβι και έγραφα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Αντωνία Ζήνωνος,ωστόσο,

μίλησε και για την οικογένεια της, η οποία την στηρίζει σε κάθε της βήμα ενώ νιώθει περηφάνια που ο πατέρας της, σχεδίασε το επιβλητικό κτίριο της «Wargaming» το οποίο κοσμεί την «καρδιά» της Πρωτεύουσας. «Νιώθω περηφάνια και δέος όποτε περνάω απο την «Wargaming». Θεωρώ πως είναι ένα απο τα πιο όμορφα κτίρια στην Κύπρο».

Με αρκετές επαγγελματικές δουλειές στο ενεργητικό της, η όμορφη δημοσιογράφος, ξεχώρισε την κοινωνική εκπομπή που έκανε σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό ενώ συγκινημένη ευχαρίστησε την παρουσιάστρια –δημοσιογράφο Κατερίνα Χριστοφίδου, που της έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης ώστε να πραγματοποιήσει το ονειρό της. «Ήταν η πρώτη που πίστεψε σε εμένα και την ευχαριστώ θερμά για αυτό. Η Κατερίνα, ήταν πάντα δίπλα μου και με βοηθούσε σε όλες μου τις δυσκολίες».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην «σκοτεινή»περίοδο της ζωής της, όταν βίωσε κυριολεκτικά στο πετσί της την ανεργία.«Για περίπου 2 χρόνια ήμουν άνεργη. Ήταν η εντονότερη στιγμή της ζωής μου. Για αρκετό καιρό πάλευα με τον εαυτό μου αλλά με την στήριξη που είχα απο το οικογενειακό περιβάλλον μου, κατάφερα να βρώ την “ταυτότητά” μου» ενώ τόνισε πως η ανεργία την έμαθε να βλέπει την ζωή με αισιοδοξία.

Μέσα απο την δύσκολη περίοδο που βίωσε, κατάφερε να βγει ακόμη πιο δυνατή, ενώ όπως δηλώνει η ίδια «η ανεργία ήταν το κίνητρο για να δημιουργήσω ένα προσωπικό blog (http://www.antoniazenonos.com/), το οποίο έχει θετικές σκέψεις και συναισθήματα αλλά καθώς επίσης και την εκπομπή «Γκρον Πλαν».

Η όμορφη δημοσιογράφος, μετράει τέσσερα χρόνια σχέσης με τον σύντροφο της ενώ μπορεί να μην ανέβηκαν ακόμα τα σκαλιά της εκκλησίας ωστόσο αυτό είναι κάτι που θέλουν να έρθει σύντομα .

Την περίοδο αυτή, η Αντωνία Ζήνωνος μας «ταξιδεύει» στις Τρίτες χώρες του κόσμου μέσα απο την μαγειρική εκπομπή του Σίγμα «Μια βαλίτσα γεύσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα