Αντίστροφη μέτρηση για το Legion Run

Μόλις ένας μήνας απομένει για τη διεξαγωγή του Legion Run Cyprus 2016. Ως γνωστόν, η χώρα μας είναι η πρώτη που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση για τη φετινή χρονιά. Το τρίτο Legion Run της Κύπρου θα πραγματοποιηθεί στις 2 Απριλίου στο Λατομείο Λατούρος στο Δάλι, όπως και πέρσι, με τις προετοιμασίες να βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους και τους διοργανωτές να υπόσχονται στους συμμετέχοντες πολύ μεγάλες στιγμές! Στο Legion Run
οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν τα σωματικά και ψυχικά τους όρια και να μοιραστούν μοναδικές στιγμές με τους φίλους, την οικογένεια ή τους συναδέλφους τους!

Νέα αποκλειστικά εμπόδια!

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα άνω των 16 ετών. Γυναίκες ή άντρες, γυμνασμένοι ή όχι, μπορούν όλοι να γίνουν μέρος του Legion και θα περάσουν τη γραμμή του τερματισμού! Οι νέες τοποθεσίες του Legion Run περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το Παρίσι, τη Βρετάνη, τη Λιόν, το Τελ Αβίβ και το Χονγκ Κονγκ.

Το τρίτο Legion Run Cyprus 2016 ανεβάζει το επίπεδο με μια πιο έντονη διαδρομή, λιγότερο τρέξιμο και μια παγκόσμια αποκλειστικότητα! Για πρώτη και μοναδική φορά στην ιστορία του Legion Run και των αγώνων του που διεξάγονται παγκοσμίως, η κυπριακή διαδρομή θα εμπλουτιστεί με άνω των 30 νέων εμποδίων λάσπης, φωτιάς, πάγου και συρματομπλέγματα.

Είναι χαρακτηριστικό πως έχουν κατασκευαστεί αποκλειστικά για την Κύπρο και την πρώτη συνάντηση του 2016 τα διπλάσια εμπόδια σε σχέση με άλλες διοργανώσεις ανά τον κόσμο!

Ιδανικό για εταιρείες

Το Legion Run είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να ενισχύει την ομαδικότητα και την συναδελφικότητα. Οι κυπριακές εταιρείες έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν στους υπαλλήλους τους αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο για να χτίσουν και βελτιώσουν το πνεύμα της ομαδικότητας ανάμεσά τους και να επωφεληθούν από προσαρμοσμένα εταιρικά πακέτα.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να προσκαλέσουν τους φίλους ή την οικογένειά τους για να τους στηρίξουν, να τους ακολουθήσουν κατά μήκος της διαδρομής και να τους βγάλουν χιλιάδες αστείες... λασπωμένες φωτογραφίες από τη μονοήμερη περιπέτεια!

Εισιτήρια συμμετοχής

Δεν είναι απαραίτητο να έχει κανείς ομάδα για να συμμετάσχει. Αν επιθυμείς να ζήσεις αυτή τη μοναδική εμπειρία, μπορείς να αγοράσεις ατομικό εισιτήριο και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα βαρεθείς λεπτό! Θα τρέξεις με χιλιάδες άλλα άτομα και θα κάνεις πολλούς νέους φίλους. Εισιτήρια συμμετοχής προπωλούνται στην ιστοσελίδα του Legion Run Κύπρος. Το κόστος εγγραφής περιλαμβάνει συμμετοχή, μία δωρεάν μπύρα και φανελάκι «I Am Legion», καθώς επίσης ντους και πόσιμο νερό κατά μήκος της διαδρομής των εμποδίων.

Σημειώνεται πως, όπως και σε κάθε Legion Run, ανήλικοι άνω των 16 χρονών μπορούν να συμμετέχουν. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να φέρουν μαζί τους κατά την ημέρα της εκδήλωσης, το έντυπο ρήτρας αποκλεισμού ευθύνης υπογραμμένο από τους γονείς τους.

Για πληροφορίες και για αγορά εισιτηρίων συμμετοχής κατά ομάδα ή ατομικά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Legion Run Κύπρος (www.legionrun.com/locations/2-cyprus-nicosia) ή επικοινωνήστε μαζί μας στα e-mail: [email protected] και [email protected].

Keywords
Τυχαία Θέματα