Αντίστροφη μέτρηση για το 2ο «Πάφος ΟΠΑΠ 3x3» (φωτος)

Λίγες μέρες έμειναν για την διεξαγωγή του «Πάφος ΟΠΑΠ 3x3», που θα πραγματοποιηθεί μπροστά από το Μεσαιωνικό κάστρο στο λιμανάκι της Πάφου, το Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου.

Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχαν οι προηγούμενες διοργανώσεις «3x3», σε Πρωταρά και Λάρνακα, είναι τώρα η σειρά της Πάφου να φιλοξενήσει το δημοφιλές τουρνουά.

Η Πάφος αναμένεται να ζήσει μεγάλες καλαθοσφαιρικές στιγμές, αφού χιλιάδες κόσμου αναμένεται να κατακλύσουν τον χώρο, για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Η διοργάνωση θα μεταδίδεται

ζωντανά με εικόνα και ήχο μέσω livestreaming από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση, τόσο από την ιστοσελίδα αλλά και από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Συνδιοργανωτές της διοργάνωσης θα είναι η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η ΟΠΑΠ Κύπρου, ο Δήμος Πάφου και ο ΑΠΟΠ Πάφου.

Οι ομάδες θα χωριστούν στις εξής κατηγορίες:

A) Ανδρών, 16 ομάδες. Η κάθε ομάδα ανδρών έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει μέχρι δύο καλαθοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ κατηγορίας ανδρών την αγωνιστική περίοδο 2014-15

B) Παίδων, 16 ομάδες (Άντρες ηλικίας κάτω των 16 ετών, γεννηθέντες 1999 και εντεύθεν)

Γ) Γυναίκες, 8 ομάδες. Η κάθε ομάδα γυναικών έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει απεριόριστο αριθμό καλαθοσφαιριστριών που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ κατηγορίας γυναικών την αγωνιστική περίοδο 2014-15

Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν, μπορούν να το κάνουν online μέσω της ιστοσελίδας www.basketball.org.cy

Για πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση tania@basketball.org.cyή στο τηλέφωνο 22-449830 και 99-017184.

Keywords
Τυχαία Θέματα