Αντίο στην Ουγγαρία με φιλική ήττα

Έφτιαξε και έχασε πάλι πολλές ευκαιρίες ο Απόλλωνας κόντρα στη Χαποέλ Άκρε

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Απόλλωνας από τη Χαποέλ Άκρε στο τελευταίο του φιλικό επί ουγγρικού εδάφους. Οι «κυανόλευκοι» μείωσαν προς το τέλος του αγώνα με γκολ που σημείωσε ο Γκίε. Ο Απόλλωνας σε ακόμα ένα παιγνίδι δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες, ενώ δέχθηκε και πάλι δύο γκολ, χωρίς οι αντίπαλοί του να τον απειλήσουν ιδιαίτερα.

Ο Πέδρο Εμάνουελ προτίμησε και στο χθεσινό φιλικό

να χρησιμοποιήσει μια μεικτή 11άδα βασικών και αναπληρωματικών, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε ο Αγγελή που έχασε τα προηγούμενα τρία φιλικά λόγω ενός μικροπροβλήματος τραυματισμού.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα ξεκίνησε το φιλικό με τους Βάλε, Στυλιανού, Βασιλείου, Αγγελή, Βινίσιους, Σακκέτι, Ψύχα, Ανδρέου, Μάγκλιτσα, Πίττα και Συλβέστρου. Στην επανάληψη αγωνίσθηκαν οι Κίσσας, Ντουντού, Γουίλερ, Λ. Κυριάκου, Χ. Κυριάκου, Ντα Σίλβα, Γκίε, Πέδρο, Αλεχάντρο και Πιέχ. Ο Μπεντόγια δεν αγωνίσθηκε στα τελευταία φιλικά, λόγω του ότι κτύπησε σε μια προπόνηση και έμεινε προληπτικά εκτός. Δεν εμπνέει καμιά ανησυχία ο τραυματισμός του.

Το χθεσινό παιγνίδι παρακολούθησε και ο πρόεδρος του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης, ο οποίος μετέβη στην Ουγγαρία μαζί με τους αντιπροέδρους της εταιρείας Μαρίνο Ευσταθίου και Φάνο Κιννή. Η ισχυρή τριανδρία του Απόλλωνα θα μεταβεί μαζί με την αποστολή στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει το φιλικό με τον ΠΑΟΚ.

Πάει Θεσσαλονίκη
Ο Απόλλωνας θα ολοκληρώσει σήμερα την παρουσία του στην Ουγγαρία, στο αθλητικό κέντρο στο Τέλκι και αύριο θα πάρει το αεροπλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη για το μεγάλο και δυνατό φιλικό, πρόβα τζενεράλε, κόντρα στον ΠΑΟΚ την Πέμπτη.

Σε αυτό το τελευταίο φιλικό της ομάδας, ο κ. Εμάνουελ αναμένεται να παρατάξει αυτούς που σκέφτεται να επιλέξει για το πρώτο παιγνίδι στην Ευρώπη την ερχόμενη εβδομάδα. Ένας τομέας στον οποίο θα δώσει έμφαση ο τεχνικός του Απόλλωνα τόσο στο μεθαυριανό φιλικό όσο και στην τελευταία εβδομάδα προετοιμασίας στην Κύπρο θα είναι η ανασταλτική λειτουργία, αφού ο Απόλλωνας δέχθηκε γκολ σε όλα τα φιλικά που έδωσε μέχρι σήμερα.

Ο Απόλλωνας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η τιμή του εισιτηρίου έχει ορισθεί στα 10 ευρώ, ως γενική είσοδος. Οι φίλαθλοι της λεμεσιανής ομάδας θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας και το κεντρικό εκδοτήριο δίπλα από την boutique του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας θα εξυπηρετεί τους φιλάθλους της ομάδας.

H προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει αύριο από τις 9:00 π.μ.-7:00 μ.μ. και την ημέρα διεξαγωγής του φιλικού (21/07) από τις 9:00 π.μ. μέχρι την έναρξη του αγώνα. Βάσει του νέου αθλητικού Νόμου στην Ελλάδα, για την αγορά του εισιτηρίου απαιτείται υποχρεωτικά η επίδειξη ταυτότητας.

Ο στόπερ
Στα θέματα προγραμματισμού τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει το κεφάλαιο κεντρικός αμυντικός. Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί από τον Απόλλωνα, έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις τις οποίες μελετά ο κ. Εμάνουελ για να αποφασίσει ποιον θέλει για να συμπληρώσει το κέντρο άμυνας του.

Από εκεί και πέρα, είναι πολύ πιθανόν η μετεγγραφή του Στογιάνοβιτς, που άνοιξε θέση στο ρόστερ, να αναπληρωθεί με την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή. Αυτό πιθανότατα θα ξεκαθαρίσει στις επαφές που έχουν στην Ουγγαρία ο πρόεδρος κ. Κίρζης και ο τεχνικός της ομάδας κ. Εμάνουελ.

Keywords
Τυχαία Θέματα