Αντί-Καρλάο ο Γιαμπερέ; Ούτε για αστείο

Κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου πολλά είχαν γραφτεί και πολλά είχαν ειπωθεί για τον Σεντρίκ Γιαμπερέ. Ένα ποδοσφαιριστή που ήθελαν σαν τρελοί στον Αρχάγγελο αφού θεωρούσαν ότι μπορούσε να καλύψει το κενό του Καρλάο στο κέντρο της άμυνας.

Μάλιστα, για τον Αφρικανό κεντρικό αμυντικό, χρησιμοποιήθηκε αρκετό μελάνι αφού άπαντες μιλούσαν για μια αρκετά ενδιαφέρον περίπτωση. Για να γίνει κατορθωτή η παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ, οι γαλαζοκίτρινοι έκαναν αρκετή υπομονή και τελικά του πρόσφεραν- όπως αναφέρουν

οι πληροφορίες- ένα σεβαστό συμβόλαιο, για να τον πείσουν να πάει στον Αρχάγγελο, έστω και με την μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της περιόδου.

Μετά από τρεις μήνες, ο Γιαμπερέ όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τόμας Κρίστιανσεν, αλλά όποτε αγωνιστεί υποπίπτει σε τραγικά λάθη, τα οποία έχουν κοστίσει στην ομάδα του. Συνοψίζοντας, αποδεικνύεται ότι δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που όλοι έκαναν λόγο, και το πιο σημαντικό δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγκριθεί με τον Καρλάο. Μάλιστα, θα θεωρηθεί μεγάλη έκπληξη, εάν οι γαλαζοκίτρινοι θελήσουν να τον κρατήσουν στον Αρχάγγελο τη νέα περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα