Η κλήρωση των αγώνων Davis Cup Κύπρος-Τυνησία

Πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Κέντρο Τένις, η κλήρωση των αγώνων Κύπρος-Τυνησία που θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 7-9 Απριλίου στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κύπελλου Davis Cup Όμιλος ΙΙ της Ευρωαφρικανικής ζώνης.

Σύμφωνα με την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε από τον επιδιαιτητή των συναντήσεων Φιλ ‘Εβανς (Αγγλία), το πλήρες πρόγραμμα των πέντε συναντήσεων έχει ως εξής :

Παρασκευή 7 Απριλίου 11.45 π.μ. (Δύο Μονοί Αγώνες)
Μενέλαος Ευσταθίου (Cyp) Vs Μάλεκ Τζαζίρι (Tun)
Ακολουθεί :
Μάρκος Παγδατής (Cyp) Vs Moέζ Εχαργκουί (Tun)
Σάββατο

8 Φεβρουαρίου 12.00μ. (Διπλό)
Μάρκος Παγδατής / Πέτρος Χρυσοχός (Cyp) Vs Μάλεκ Τζαζίρι / Σκάντερ Μανσούρι (Tun)
Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 11.00π.μ. (Δύο Μονοί Αγώνες)
Μάρκος Παγδατής (Cyp) Vs Μάλεκ Τζαζίρι (Tun)
Ακολουθεί :
Μενέλαος Ευσταθίου (Cyp) Vs Moέζ Εχαργκουί (Tun)

Την Κυπριακή ομάδα αποτελούν οι Μάρκος Παγδατής (32 ετών / Νο56 ATP Ranking) Πέτρος Χρυσοχός (21 ετών / Νο1351 ATP Ranking), Μενέλαος Ευσταθίου (18ετών / Νο 1451 ATP Ranking ), Ελευθέριος Νέος (18ετών), και κάπτεν της ομάδας είναι ο προπονητής Δημήτρης Ηροδότου.

Την αντίστοιχη ομάδα της Τυνησίας οι Μάλεκ Τζαζίρι (33 ετών /Νο52 ATP Ranking), Moέζ Εχαργκουί (24 ετών, Ranking : 797), Αζίζ Ντουγκάζ (20 ετών, Ranking : 816) και Σκάντερ Μανσούρι (22 ετών, Ranking : 1357). Αρχηγός της ομάδας (Captain) είναι ο Αντέλ Μπραχίμ (Abdel Brahim).

Φίλιος Χριστοδούλου : «Καλώ τους φίλου του Τένις να στηρίξουν την ομάδα»
Σχολιάζοντας την κλήρωση και τους αγώνες γενικότερα ο Πρόεδρος της ΟΑΚ Φίλιος Χριστοδούλου σημείωσε : «Είναι πολύ σημαντικό ότι σε αυτούς τους τόσο κρίσιμους αγώνες, της ομάδας θα ηγηθεί ο Μάρκος Παγδατής. Ο κορυφαίος μας αντισφαιριστής παρά την αποχή του εδώ και 2 ½ μήνες επέλεξε να επανέλθει συμμετέχοντας με την Εθνική ομάδα. Καλώ όλους τους φίλους του Τένις να είναι μαζί μας στο Εθνικό Κέντρο και να στηρίξουν την ομάδα. Είμαι βέβαιος ότι οι αντισφαιριστές μας θα δώσουν ότι καλύτερο μπορούν».

Το αντίτιμο του εισιτηρίου ορίστηκε στα €5 για κάθε μέρα ξεχωριστά. Η είσοδος για μαθητές κάτω των 18 χρόνων είναι δωρεάν. Εισιτήρια θα διατίθενται on line μέσω της ιστοσελίδας της ΟΑΚ www.tennis.com.cy, και στο Εθνικό Κέντρο Τένις κατά τις μέρες διεξαγωγής των αγώνων. Αριθμός εισιτηρίων θα διατεθούν και μέσω των Ομίλων/Ακαδημιών, μελών της ΟΑΚ. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό καλείται να επικοινωνήσει με τα γραφεία της Ομοσπονδίας στα τηλέφωνα 22449860/61.

Χορηγοί των αγώνων μεταξύ Κύπρου-Τυνησίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο Davis Cup είναι ο ΑΓΡΟΣ Φυσικό Μεταλλικό Νερό, ΟΠΑΠ Κύπρου, KLIK FM, WILSON, CITROEN, COBALT και CYTAVISION που ανέλαβε τη ζωντανή μετάδοση όλων των αγώνων στους οποίους η ΟΑΚ διαβιβάζει θερμές ευχαριστίες.

Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου
6 Απριλίου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα