Άντε…να επικεντρωθεί στο ντέρμπι (pics)

Κάζο, σόκ, απίστευτο ήταν οι λέξεις που συνόδευσαν τον αποκλεισμό της ΑΕΛ από την Αγία Νάπα στον θεσμό του κυπέλλου. Ένας αποκλεισμός ο οποίος στοίχισε στην ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ έναν από τους πιο σημαντικούς στόχους της ομάδας.

Η κατάκτηση του κυπέλλου ήταν ένας από τους μεγάλους στόχους των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού, που τον είδαν σε ένα 90λεπτό να κάνει φτερά. Την ευθύνη, βέβαια, έχει η ίδια η ομάδα, αφού σε καμία περίπτωση δεν είδε σοβαρά τον αγώνα, με αποτέλεσμα να γνωρίσει τον αποκλεισμό.

Πλέον ξημέρωσε νέα

μέρα στην ΑΕΛ. Θα πρέπει ο Πορτογάλος τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές του να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό και να επικεντρωθούν στο ντέρμπι που ακολουθεί για το πρωτάθλημα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ τη Δευτέρα. Ναι είναι δύσκολο μετά τον αποκλεισμό η συγκέντρωση στο πρωτάθλημα, αλλά η ΑΕΛ δεν έχει άλλη επιλογή. Οι αντιδράσεις των παικτών τα μαρτυρούν όλα, αλλά δεν έχουν άλλη επιλογή.

Οι παίκτες θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους και τη Δευτέρα να αποδείξουν πρώτα στους ιδίους και μετά στον κόσμο τους πως ο αποκλεισμός από το κύπελλο αλλά και η εμφάνιση ήταν απλά μια κακή παρένθεση, μια κακή ημέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα