Ανόρθωση: Βελτιωμένη για να τα βγάλει πέρα…

Βελτιωμένη ακόμη περισσότερο πρέπει να παρουσιαστεί η Ανόρθωση στο αυριανό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, για να έχει ελπίδες για βαθμολογικό κέρδος. Η ομάδα της Αμμοχώστου, μετά τον Απόλλωνα, έχει αύριο νέα εκτός έδρας δύσκολη αποστολή, καθώς αντιμετωπίζει τον Ευρωπαίο ΑΠΟΕΛ, που βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική

κατάσταση, ύστερα από την πρόκρισή του ως 1ος στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Εναντίον του Απόλλωνα, έστω στο παρά κάτι, η «Κυρία» κατάφερε να αποφύγει την ήττα συνδυάζοντας την καλή εμφάνιση, ιδιαίτερα στο β΄ ημίχρονο, με ένα βαθμό. Αύριο, κατά των «γαλαζοκίτρινων» στο ΓΣΠ θα χρειαστεί ακόμη καλύτερη εμφάνιση για να ελπίζει να αποκομίσει όφελος και να δώσει συνέχεια στην περσινή καλή της παρουσία στο στάδιο της πρωτεύουσας, όπου σε δυο παιχνίδια δεν έχασε μετρώντας μια νίκη και μια ισοπαλία.

Χωρίς Γκιγιέρμε, βασικός ο Καμπρέρα
Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα και το ευχάριστο για τον Ρόνι Λέβι είναι ότι έχει να αντιμετωπίσει μόνο ένα πρόβλημα, αυτό της απουσίας του Γκιγιέρμε Σάντος λόγω τιμωρίας (4 κίτρινες). Όλοι οι άλλοι παίκτες είναι στη διάθεσή του και με βάση αυτό καταστρώνει τα πλάνα του.

Όπως όλα δείχνουν, τη θέση του Γκιγιέρμε αναμένεται να πάρει ο Ρίος Ρέινα, ο οποίος θα κληθεί να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας. Μια αλλαγή ακόμη προτίθεται να κάνει ο Ισραηλινός τεχνικός στο αρχικό σχήμα, με τον Καμπρέρα να προορίζεται για βασικός, πιθανότατα αντί του Κολούνγκα.

Ο πρώτος μπήκε αλλαγή στον αγώνα με τον Απόλλωνα και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης. Είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και η πιο αξιόπιστη λύση στην επίθεση.

Στον προηγούμενο αγώνα με τον Απόλλωνα, ο Λέβι προσπάθησε να περιορίσει τους επιθετικούς των γηπεδούχων, πράγμα που σε ένα μεγάλο βαθμό το κατάφερε, αφού δεν διακρίθηκαν, ενώ δεν έφτιαξαν πολλές φάσεις. Το ίδιο θα επιδιώξει και αύριο με το αμυντικό πλάνο που ετοιμάζει, στο οποίο θα συμμετέχουν όλοι οι παίκτες. Ακόμη, θα προσπαθήσει να κρατήσει μπάλα στη μεσαία γραμμή και να ελέγξει τον ρυθμό.

Ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει την πρώτη επιθετική γραμμή (30 γκολ) και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (6 τέρματα παθητικό). Συνεπώς το έργο των παικτών του Λέβι θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Προγραμματισμός
Παρά τη δεινή οικονομική θέση στην οποία βρίσκεται το σωματείο, μετά την παραίτηση Χρίστου Πουλλαΐδη, δειλά-δειλά γίνονται κάποιες σκέψεις για τον προγραμματισμό ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου Ιανουαρίου. Η διοίκηση, ξεκίνησε την προσπάθεια για να έλθουν λεφτά στο ταμείο ώστε να ικανοποιηθούν τα κριτήρια Δεκεμβρίου, ενώ παράλληλα πρέπει να στηρίξει και την ομάδα με 3-4 μετεγγραφές. Μέλη της διοίκησης αναμένεται να έχουν συνάντηση με τον κ. Πουλλαΐδη για το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών στο σωματείο και να ξεκαθαρίσουν ορισμένα ζητήματα. Πάντως, ο παραιτηθείς πρόεδρος δεν αναμένεται να αφήσει αβοήθητο το σωματείο και τους μέχρι πρότινος συνεργάτες του και όσο μπορεί θα ενισχύσει την προσπάθεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα