Δόξα: Κυνηγά κέρδος απέναντι στην ΑΕΚ

Απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΑΕΚ, η αποστολή της Δόξας Κατωκοπιάς θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Δεν είναι μόνο η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δυο ομάδων, αλλά και οι απώλειες που είχε η ομάδα της Λάρνακας την προηγούμενη αγωνιστική.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι η προσφυγική ομάδα δεν θα παλέψει το απογευματινό παιχνίδι (18:00, Cytavision Sports

1 ) στο Μακάρειο.

Αντίθετα, με βελτιωμένη την ψυχολογία ύστερα από την τελευταία νίκη επί της ΑΕΖ, θα κυνηγήσει βαθμολογικό όφελος, ώστε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στην προσπάθεια που κάνει να απεμπλακεί από την απειλή του υποβιβασμού.

Το σημερινό παιχνίδι είναι το πρώτο από μια σειρά πολύ δύσκολων εξετάσεων για τη Δόξα, αφού μετά την ΑΕΚ, θα αντιμετωπίσει ΑΕΛ και Ομόνοια. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια, η ομάδα της Κατωκοπιάς είναι το αουτσάιντερ. Έτσι, θα κυνηγήσει χωρίς άγχος βαθμούς για να βελτιώσει τη θέση της στη βαθμολογία.

Η πρόσφατη επιτυχία επί της ΑΕΖ βελτίωσε το κλίμα και την ψυχολογία στην ομάδα και παράλληλα έδωσε την ευκαιρία στον νέο προπονητή Κάρλος Κορμπεράν να δουλέψει υπό καλύτερες συνθήκες, για να προσθέσει τα στοιχεία που θέλει στην ομάδα. Ο Ισπανός τεχνικός είχε την ευκαιρία την εβδομάδα που πέρασε να δουλέψει περισσότερο στην τακτική και να έχει περισσότερες απαιτήσεις από τους παίκτες του σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, όπου έκανε ντεμπούτο.

Κάλεσε παράλληλα τους παίκτες να ξεχάσουν τη νίκη επί της ΑΕΖ και να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στη σημερινή δύσκολη αποστολή. Για τον σημερινό αγώνα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γκόμες και Ρεδόνδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα