Ανόρθωση: Το πλάνο για την πρώτη...

Η προετοιμασία της Ανόρθωσης ολοκληρώθηκε το πρωί με τον τεχνικός της ομάδας να κατασρώνει στο μυαλό του τα πλάνα του για τον αυριανό αγώνα.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς λόγω του γεγονότος ότι η ομάδα στην παρουσία του δεν έχει πετύχει νίκη, ενώ σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος σημείωσε ένα τέρμα, ψάχνει λύσεις, δοκιμάζει σχήματα με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες. Αγωνιστικά, ο Σέρβος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Πελέ, Ζοάο Βίκτορ και Κίττο. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Σβεχλέν και Νούχου.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς δοκίμασε αρκετά σχήματα στις προπονήσεις, θέλοντας να εξεύρει το κατάλληλο.

Το πιθανότερο η Ανόρθωση να ξεκινήσει τον σημερινό αγώνα με τον Κόπριβετς κάτω από τα δοκάρια. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μούρα και στο αριστερό άκρο ο Νούχου. Στο κέντρο της άμυνας το δίδυμο Χόλγκερσον - Σβεχλέν. Στη μεσαία γραμμή η τριάδα Μαϊσουράτζε - Λαΐφης και Μαρτίνες. Για τα δύο φτερά της μεσαίας γραμμής υπάρχουν δύο σενάρια. Το ένα φέρνει τον Κάλβο στο δεξί άκρο και τον Μανζορό στο αριστερό. Το δεύτερο σενάριο τον Γκονσάλβες δεξιά και τον Κάλβο στο αριστερό άκρο. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Εντλοβού.

Keywords
Τυχαία Θέματα