Ζιντάν: «Τελείωσε το θέμα με τον Ρονάλντο»

Λήξαν χαρακτήρισε ο Ζινεντίν Ζιντάν το ζήτημα που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο το περασμένο Σάββατο, μετά την εντός έδρας ήττα της Ρεάλ (1-0) από την Ατλέτικο. Ο Πορτογάλος σταρ, σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα, έστρεψε κάποια από τα βέλη του εναντίον συμπαικτών του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «... αν ήταν στο ίδιο επίπεδο με εμένα, τώρα θα ήμασταν πρώτοι».

«Μίλησε με όλο τον κόσμο, μίλησε με μένα και (σ.σ. το ζήτημα) τελείωσε» δήλωσε ο τεχνικός των «μερένγκες» στη σημερινή

συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τη Λεβάντε. «Γνωρίζουμε όλοι πόσο σημαντικός είναι ο Κριστιάνο και είμαστε μαζί του. Το πρόβλημα λύθηκε και τώρα το πιο σημαντικό είναι τα ματς που ακολουθούν, όπου πρέπει να είμαστε ενωμένοι» συμπλήρωσε ο Γάλλος προπονητής, που παράλληλα απευθύνθηκε προς τον Τύπο (και έμμεσα προς τους φιλάθλους της Ρεάλ), τονίζοντας τα εξής: «Όταν ήρθα πριν από δύο μήνες, όλα ήταν τέλεια και, από τη στιγμή που χάσαμε έναν αγώνα, τα βλέπετε όλα μαύρα. Καταλαβαίνω την ανησυχία σας, αλλά δεν τη συμμερίζομαι. Η δική μου έννοια είναι να συνεχίσω να δουλεύω με την ομάδα μου και ξέρω ότι θα βγούμε (σ.σ. από την κρίση)».

Η Ρεάλ θα προσπαθήσει αύριο στη Βαλένθια να επιστρέψει στις νίκες, απέναντι στην ουραγό του ισπανικού πρωταθλήματος, με τον Ζιντάν πάντως να έχει αρκετές απουσίες, αφού δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μπενζεμά, Μαρσέλο και Μόντριτς και τους τιμωρημένους Σέρχιο Ράμος και Καρβαχάλ. Εκτός πλάνων παραμένει και ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος πάντως επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις μετά από απουσία περίπου 40 ημερών και αναμένεται σύντομα να επανέλθει στη δράση.

Keywords
Τυχαία Θέματα