Ανόρθωση: Τελειώνει σήμερα του Σουμαχόρο

Κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας ενδεχομένως η Ανόρθωση κατά πάσα πιθανότητα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει την πρώτη της μετεγραφή στην Β` μετεγραφική περίοδο.

Η «Κυρία» τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τον 26χρόνο ακραίο επιθετικό Γιαχα Σουμαχόρο και ως το βράδυ αναμένεται να κλείσει θετικά ή αρνητικά το κεφάλαιο αυτό στην Ανόρθωση. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον εκπρόσωπο τύπου της «Κυρίας» Μαρίνο Μήτρου μας ανέφερε ότι «Έμειναν κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες αν ξεπεραστούν τότε ο παίκτης θα έρθει στην Ανόρθωση.

Μέχρι το βράδυ όπως όλα δείχνουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο το θέμα αυτό θα κλείσει».

Ο Γιάχα Σουμαχόρο έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς με την Γάνδη. Σε περίπτωση πάντως που δεν ολοκληρωθεί η απόκτηση του τότε στην λίστα του τεχνικού διευθυντή Σταν Φαλξ βρίσκεται και άλλη περίπτωση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στα αριστερά.

Περιμένουν τα συμβόλαια
Σήμερα αναμένεται να αποτελέσει οριστικά παρελθόν ο Γκεόργκι Αμπουρτζάνια. Στην Ανόρθωση αναμένουν σήμερα τα συμβόλαια απόκτησης του Γεωργιανού ποδοσφαιριστή με την Ισπανική Ταραγόνα και ταυτόχρονα το τραπεζικό έμβασμα στο λογαριασμό της «Κυρίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα