Η «Πατούλαινα» «ξαναχτυπά»: Φωτογραφίζεται στο «χρυσό» σπίτι και «εξηγεί» αν ο δήμαρχος Αμαρουσίου είναι πιο ωραίος από τον Βαρουφάκη (Photos)

MEDIAΕΛΛAΔΑ

Απτόητη από τις αντιδράσεις στις φωτογραφίες της οικογένειας Πατούλη, στο «χρυσό» σπίτι τους, η σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου, Μαρίνα, «επιστρέφει» με… χολιγουντιανή φωτογράφηση και δηλώσεις του τύπου: «Σιγά μωρέ τον Βαρουφάκη, εγώ έχω τον Πατούλη».

Σε συνέντευξή της στο Down Town, η Μαρίνα Πατούλη δηλώνει, μεταξύ άλλων, ότι δεν την ενοχλεί καθόλου που την αποκαλούν «Barbie», διότι, όπως λέει: «Δεν μασάω. Θα με ανησυχούσε αν σταματούσαν να λένε για εμένα. Εντάξει, το Barbie

έχει καθιερωθεί. Αλλά το κλασσικό υποκοριστικό είναι το “Πατούλαινα”. Εδώ στις απονομές με προσφώνησαν έτσι...»

Όσον αφορά στη σχέση της με τον σύζυγό της, δηλώνει ότι δεν την καταπίεσε ποτέ, ούτε στις στιλιστικές της επιλογές, μια και είναι «μια κατηγορία από μόνη της», αλλά δεν θα του άρεσε να κάνει γυμνή φωτογράφηση.

Δηλώνει επίσης ότι θα εμφανιζόταν άνετα στο «Dancing with the stars», αν και θα ήταν «δυσάρεστη έκπληξη» για τον δήμαρχο Αμαρουσίου, διότι δεν του αρέσει το lifestyle…

Όπως σημειώνει είναι μαζί επί 30 χρόνια και γνωρίστηκαν με έναν κεραυνοβόλο έρωτα, όταν είχε πάει διακοπές στην Πάρο, αφού τελείωσε τις Πανελλήνιες.

Όταν ρωτήθηκε για παλιότερη δήλωσή της, ότι ο Γιώργος Πατούλης μοιάζει στον Τζορτζ Κλούνεϊ, απάντησε χαρακτηριστικά: «Το είπα για πλάκα. Γιατί με εκνεύρισε η δημοσιογράφος που μου είπε ότι ο Βαρουφάκης είναι ο πιο ωραίος άντρας. Και της είπα: “Σιγά μωρέ τον Βαρουφάκη, εγώ έχω τον Πατούλη”.»

Γιώργος ΠατούληςΜαρίνα ΠατούληHas video:
Keywords
Αναζητήσεις
patoulaina
Τυχαία Θέματα