Ανόρθωση: Τα ντέρμπι οδηγούν στην Ευρώπη

Στις 22 Ιουνίου 2015 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον 1ο και 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ. Σε αυτήν την ημερομηνία θέλει να είναι παρών η Ανόρθωση. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να εξασφαλίσει ένα από τα εισιτήρια που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Ανόρθωση είναι στο κόλπο της Ευρώπης. Στην 3η θέση της βαθμολογίας τώρα παρουσιάζοντας εικόνα μιας ομάδας

ικανή για το καλύτερο. Φυσικά σε κάποια παιχνίδια έχει παρουσίαση κενά διαστήματα όμως το συγκρότημα του Αντρέ Πάους διαθέτει το σύνολο εκείνο που σε ελκύει ποδοσφαιρικά.

Η έξοδος στην Ευρώπη έρχεται μέσο ντέρμπι. Στην τελευταία αγωνιστική αγωνίζεται με τον Απόλλωνα και μετά…το πρωτάθλημα της εξάδας. Η «Κυρία» έχει επτά βαθμούς διαφορά από την 1η και 2η θέση. Ωστόσο η προσοχή και ο στόχος της θα πρέπει να είναι όχι τόσο στα ψηλά αλλά όσο στις ομάδες που την «πρεσάρουν» βαθμολογικά. Η Ομόνοια έχει επίσης 38 βαθμούς, στους 36 η ΑΕΚ και στους 34 ο Ερμής.Αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον με τις ομάδες που έχουν περισσότερο ως στόχο την 3η και 4η θέση να έχει βαθμολογικό κέρδος. Με τις ομάδες αυτές στους μεταξύ τους αγώνες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η «Κυρία» είτε κερδίζει είτε χάνει. Κερδίζει εντός έδρας και ηττείται εκτός έδρας.ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3-2ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΕΚ 2-1ΑΕΚ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 1-0ΕΡΜΗΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 1-0ΑΝΟΡΘΩΣΗ- ΕΡΜΗΣ 2-0Ήττες από τους πρωτοπόρουςΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας προηγούνται στην βαθμολογία με την Ανόρθωση να αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα το Σάββατο στην Λεμεσό. Στα τρία ντέρμπι που έχει δώσει η «Κυρία» με τις δυο αυτές ομάδες μετρά μόνο ήττες.ΑΠΟΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 2-0ΑΝΟΡΘΩΣΗ- ΑΠΟΕΛ 0-1ΑΝΟΡΘΩΣΗ- ΑΠΟΛΛΩΝ 0-1

Keywords
Τυχαία Θέματα