Ανόρθωση: Στην αναμονή για υπογραφές

Το διοικητικό είναι το κυρίαρχο θέμα στην Ανόρθωση. Η Γενική Συνέλευση του σωματείου που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα χαρακτηρίζεται πολύ κρίσιμη καθώς αν δεν προκύψει νέα διοίκηση η «Κυρία» μπαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια.


Ενδιαφέρον δεν υπάρχει από κάποιον ή από συνδυασμό. Ωστόσο υπάρχει η αισιοδοξία από κάποιους εντός της Ανόρθωσης, ότι την Δευτέρα θα υπάρχει νέα διοίκηση. Θα γίνουν προσπάθειες για παραμονή του Πουλλαϊδη έτσι

ώστε να ολοκληρώσει το τριετές του πλάνο. Υπενθυμίζουμε ότι ο μεγαλομέτοχος της Ανόρθωσης έχει τονίσει ότι αποχωρεί οριστικά για προσωπικούς και οικονομικούς λόγους. Το αν θα πειστεί ή όχι έτσι ώστε να αλλάξει την απόφαση του παραμένοντας στην ηγεσία του σωματείου θα διαφανεί την Δευτέρα.

Πάντως αν και το διοικητικό τοπίο παραμένει θολό με την ελπίδα ότι την Δευτέρα θα φανεί φως στο τούνελ, ο προγραμματισμός συνεχίζεται κανονικά από τον τεχνικό διευθυντή Αλμπέρτο Μπενίτο. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Ισπανός έχει καταθέσει πρόταση σε δυο ποδοσφαιριστές με τις απαντήσεις του να αναμένονται το αργότερο μέχρι την Δευτέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα