Ανόρθωση: Σκληρό πόκερ για Νικολάς Μαρτίνες

Σε σκληρή παρτίδα πόκερ μοιάζει η υπόθεση του Νικολάς Μαρτίνες για την Ανόρθωση και αυτό οφείλεται στη στάση που κρατά ο Ολυμπιακός Πειραιώς.

Τα δεδομένα στην περίπτωση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή έχουν ως εξής. Δεν είναι στα πλάνα του προπονητή του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να

έρθει στην Ανόρθωση, με τον Ολυμπιακό να είναι θετικός στην παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.
Μέχρι εδώ όλα είναι θετικά για την «Κυρία». Οι σκληρές διαπραγματεύσεις αρχίζουν στο οικονομικό. Η διοίκηση του Ολυμπιακού Πειραιώς αρχικά ζήτησε το ποσό των €160.000 για την παραχώρηση του παίκτη.

Ποσό για το οποίο η διοίκηση της Ανόρθωσης απάντησε θετικά. Ωστόσο, και εντελώς ξαφνικά, οι οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας του Πειραιά αυξήθηκαν κατά €40.000. Πάλι όμως η διοίκηση απάντησε θετικά στην απαίτηση του Ολυμπιακού, απάντηση που δόθηκε χθες.

Η συνέχεια της υπόθεσης αφορούσε την τελική απάντηση του Ολυμπιακού, η οποία αναμενόταν χθες. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε και έτσι η αγωνία συνεχίζεται. Μάλιστα χθες οι διοικήσεις των δύο ομάδων είχαν επαφή χωρίς ωστόσο να λεχθεί οτιδήποτε για την τελική απάντηση.
Όταν δύο ομάδες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, κανείς δεν γνωρίζει πότε αυτές θα καταλήξουν. Πάντως στην Ανόρθωση ευελπιστούν ότι ακόμα και σήμερα θα κλείσει το θέμα Νικολάς Μαρτίνες. Η «Κυρία» έχει με το μέρος της δύο θετικά στοιχεία. Το πρώτο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να έρθει στην Κύπρο και το δεύτερο είναι ότι καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Κοιτάει αλλού
Η περίπτωση Αλβαρίνιο ανήκει στο παρελθόν. Η ομάδα στην οποία ανήκει, Ζάβιτσα Πολωνίας, απαιτεί οικονομικό αντάλλαγμα που είναι απαγορευτικό για την Ανόρθωση. Ήδη ο ποδοσφαιριστής είναι εκτός λίστας του τεχνικού διευθυντή Σταν Φαλξ. Ο Ολλανδός ήδη έχει προχωρήσει σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη θέση αυτή, με τις οποίες βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές.
Η Ανόρθωση θα κινηθεί για την απόκτηση και ακόμη ενός μέσου που μπορεί να αγωνίζεται τόσο στον άξονα όσο και στο δεξί φτερό της μεσαίας γραμμής, κίνηση για την οποία όμως δεν υπάρχει βιασύνη.
Το σίγουρο είναι ότι ο χρόνος αρχίζει να πιέζει τους παράγοντες της Ανόρθωσης, οι οποίοι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πρέπει να κλείσουν ακόμα δύο μετεγγραφές. Όσο παρατηρείται καθυστέρηση τόσο περισσότερο χρόνο θα χρειαστούν τα νέα αποκτήματα να προσαρμοστούν με τη νέα τους ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι ο Αντρέ Πάους δεν μπορεί να τους υπολογίζει από την αρχή του πρωταθλήματος.

Φιλικό με τον Άρη
Η Ανόρθωση θα δώσει σήμερα φιλικό αγώνα προετοιμασίας στις 19:00 στο Αντ. Παπαδόπουλος, με αντίπαλο την ομάδα του Άρη. Ο Αντρέ Πάους δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Λαΐφη και Κάλβο. Ο Ολλανδός προπονητής αναμένεται ότι στον σημερινό φιλικό αγώνα θα φανερώσει κάποιες από τις σκέψεις του, αναφορικά με το σχήμα που θα παρατάξει στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα