Ανόρθωση: Σηκώνει το κεφάλι και βλέπει ΑΠΟΕΛ

Ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της η Ανόρθωση ενόψει του αυριανού αγώνα με τους «γαλαζοκίτρινους»
-------------------------------------------------------------------

Η Ανόρθωση στον αγώνα με την ΑΕΖ πλήρωσε τα δικά της λάθη, την κακή της μέρα και τη μέτρια απόδοσή της, αλλά στο τέλος γλίτωσε την ήττα. Αύριο με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στον εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής, που θα διεξαχθεί στο «Αντ. Παπαδόπουλος», όλα αυτά απαγορεύεται να τα παρουσιάσει και πάλι.
Ο

βαθμός δυσκολίας της αυριανής αναμέτρησης είναι πολύ μεγάλος, με τους ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» να έχουν απέναντι μια ομάδα με ποιοτικό ρόστερ και μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αν οι ποδοσφαιριστές του Αντόνιο Πούτσε δεν φτάσουν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, τότε το έργο τους θα είναι πολύ δύσκολο. Πάντως, στις πρώτες τρεις αγωνιστικές η Ανόρθωση δεν έχει πείσει, προβληματίζοντας τους πάντες. Σε τρεις αγώνες ναι μεν δεν έχει ηττηθεί, αλλά ήδη μετρά δύο ισοπαλίες. Επομένως στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ ο στόχος είναι η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών. Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, θα πρέπει να βελτιώσει πολλά στο παιχνίδι της, με πρώτο και καλύτερο την αμυντική της λειτουργία.

Να σπάσει ένα σερί
Το βάλσαμο μετά την αποτυχία στον αγώνα με την ΑΕΖ είναι η νίκη επί του ΑΠΟΕΛ. Με αυτόν τον τρόπο θα ανεβεί η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και του κόσμου. Σε αντίθετη περίπτωση, ο προβληματισμός και η μουρμούρα θα αυξηθούν. Βασικό ζητούμενο είναι οι τρεις βαθμοί, έτσι ώστε να σταματήσει και ένα αρνητικό σερί για την «Κυρία». Συγκεκριμένα έχει να πανηγυρίσει νίκη στο «Αντ. Παπαδόπουλος» από τις 2 Μαρτίου 2016, όταν είχε επικρατήσει με 2-0 της ΕΝΠ. Από τότε μέχρι τον αγώνα με την ΑΕΖ μετρά δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες.

Χωρίς δύο
Η προετοιμασία της Ανόρθωσης ολοκληρώνεται σήμερα. Ο Ισπανός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κολούνγκα και Σεού, καθώς εγγράφθηκαν μετά τη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής. Πολλές επιλογές δεν έχει στη διάθεσή του ο Αντόνιο Πούτσε - περιορισμένες θα έλεγε κανείς. Ωστόσο, θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη με όσους ποδοσφαιριστές διαθέτει.

Keywords
Τυχαία Θέματα