Ανόρθωση: Πρωτοχρονιά στο γήπεδο για την «Κυρία»

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο θα κάνουν οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, καθώς μετά το χθεσινό ρεπό που τους δόθηκε, επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους ενόψει του σημαντικού αγώνα της Κυριακής με τον Ερμή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Άπαντες στην ομάδα έχουν αντίληψη τόσο της κρισιμότητας του κυριακάτικου αγώνα, όσο και των μεγάλων δυσκολιών που έχει. Στόχος είναι η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη απέναντι στον σκληροτράχηλο Ερμή και να χτυπήσει τη νίκη. Η διαφορά της Ανόρθωσης από την τρίτη και τέταρτη θέση είναι εφτά και έξι βαθμοί αντίστοιχα

και από τη στιγμή που υπάρχει και παιχνίδι ΑΕΚ-Ομόνοιας, γίνεται αντιληπτό πόσο σημαντικό θα είναι αν καταφέρει να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ερμή.Μεσοαμυντικές αλχημείεςΕνόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Ερμή, η τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρία βασικά στελέχη της ομάδας (Μάκο, Ιακοβένκο, Σεράν Πόλο). Πρόκειται για σημαντικές απουσίες που «πονοκεφαλιάζουν» τον Αντρέ Πάους και τον υποχρεώνουν να ανακατέψει ξανά την τράπουλα και να προχωρήσει σε μεσοαμυντικές αλχημείες στο αρχικό σχήμα. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο Λαΐφης θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας πλάι στον Χόλγκερσον, αφήνοντας κενό στον άξονα πλάι στον Μαϊσουράτζε, το οποίο βάζει σε δίλημμα τον Αντρέ Πάους σε ποιον ποδοσφαιριστή θα δώσει φανέλα βασικού για να το καλύψει. Μαραγκός και Αμπουρτζάνια είναι οι επικρατέστεροι, με τον Γεωργιανό να έχει τον πρώτο λόγο, καθώς μπορεί να βγάλει περισσότερα τρεξίματα και να κάνει παιχνίδι και από πίσω βοηθώντας τον Γκαρσία στο οργανωτικό κομμάτι.Επιθετικά (μετά τον παροπλισμό του Ιακοβένκο, που αναμένει τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων), δεν αναμένονται αλλαγές, με τους Αβραάμ, Κάλβο και Μακρή να διατηρούν τις θέσεις τους, και τον Έντε να είναι πανέτοιμος να μπει σφήνα. Το ίδιο ισχύει και για τα δύο άκρα της άμυνας, με τους Δημητρίου και Νούχου να είναι αμετακίνητοι. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Καμίνσκι.Παράλληλα με την προετοιμασία της ομάδας, συνεχίζονται και οι προγραμματικές διεργασίες. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, θα αποκτηθούν ένας κεντρικός αμυντικός και ένας σέντερ φορ, ενώ θα πρέπει να αποχωρήσουν δύο παίχτες από το υφιστάμενο ρόστερ. Πέραν του Γάλλου τερματοφύλακα Βαλβέρδε, η τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης καλείται να αποφασίσει ποιος άλλος θα δει την πόρτα εξόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα