Ανόρθωση: Πολλά τα κίνητρα

Τα κίνητρα της Ανόρθωσης στο απογευματινό παιγνίδι με την Ένωση στο «Τάσος Μάρκου» είναι πολλά, πολύ περισσότερα από το τρίποντο. Η «Κυρία» θα επιδιώξει να κερδίσει και να τα αποκομίσει προκειμένου να ατενίσει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί
Καταρχάς, με νίκη η Ανόρθωση θα πετύχει την 3η συναπτή επιτυχία θα πάει στο Τσίρειο την ερχόμενη εβδομάδα με τη ψυχολογία στα ύψη για τον αγώνα με την ΑΕΛ. Επιπρόσθετα θα ισοφαρίσει το μεγαλύτερο νικηφόρο σερί της φετινής

περιόδου.

Να βάλει πίεση
Ταυτόχρονα -σε ενδεχόμενο πάντα που επιτευχθεί το ζητούμενο- θα ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας και θα μεταφέρει την πίεση και το άγχος στο ντέρμπι του ΓΣΠ. Σε ενδεχόμενο νίκης του ΑΠΟΕΛ, η «Κυρία» θα διατηρηθεί στη 2η θέση και θα αποσπαστεί του Απόλλωνα στους εφτά βαθμούς! Με ισοπαλία θα κλείσει τον 1ο γύρο στην κορυφή και θα αυξήσει τη διαφορά από τους γαλάζιους στους έξι βαθμούς, ενώ σε περίπτωση διπλού, τότε θα παραμείνει μόνη πρώτη και στο +1 από τον ΑΠΟΕΛ. Οποιοδήποτε σενάρια επαληθευτεί, η Ανόρθωση θα είναι κερδισμένη.

Να ξεπλύνει την τεσσάρα
Η τελευταία φορά που η Ανόρθωση αντιμετώπισε την Ένωση ήταν την περίοδο 2013/14 στο «Τάσος Μάρκου». Η ομάδα της Αμμοχώστου έχασε πολύ εύκολα με 4-0 και δημιούργησε επιπλέον προβλήματα στα ήδη πολλά που είχε.

Δυο χρόνια μετά, η Ανόρθωση είναι στα καλύτερα της και θα πάει στο Παραλίμνι για να κερδίσει και να … ξεπλύνει την ντροπιαστική ήττα από την Ένωση.

Τρία χρόνια μετά
Παράλληλα, η «Κυρία» θα κλείσει με επιτυχία τον πρώτο γύρο, κάτι που έχει να κάνει εδώ και τρία χρόνια. Την τελευταία φορά ήταν το διπλό μέσα στο ΓΣΠ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ με 1-0. Έκτοτε, μετρά μια λευκή ισοπαλία με τον Ερμή και μια ήττα από τον Απόλλωνα (0-1).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανόρθωση, Πολλά,anorthosi, polla