ΜΠΑΣΚΕΤ Επιστροφή στις νίκες

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε 70-60 την Ένωση και πήρε το δεύτερο φετινό ροζ φύλλο αγώνος

Μετά από τρεις σερί ήττες, ο ΑΠΟΕΛ επέστρεψε χθες στις νίκες, επικρατώντας της Ένωσης με 70-60, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α' Κατηγορίας «Τάσος Μητσόπουλος».

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ήταν καλύτεροι

στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δίκαια έφτασαν στο δεύτερο φετινό τους ροζ φύλλο αγώνος. Η Ένωση είχε κάποια καλά διαστήματα, όμως, από τη στιγμή που έμεινε πίσω στο σκορ, δεν μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση. Κορυφαίος για τον ΑΠΟΕΛ ήταν ο Βασίλης Κούννας που σημείωσε 19 πόντους (5 τρίποντα, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ), ενώ από την Ένωση ξεχώρισε ο Μακλέιν που σημείωσε 18 πόντους (7 ριμπάουντ, 2 ασίστ).

ΑΠΟΕΛ (Γιώργος Βόβορας): Στάνλεϊ 6, Μπιγκς 8, Λοϊζίδης 1, Σιζόπουλος, Κούννας 19 (5), Γεωργιάδης, Παντούρης 8 (2), Ράμσεϊ 6, Τέρνερ, Ντεμπουά 12.

Ε.Ν. Παραλιμνίου (Γιάννης Λίβανος): Στρατής, Θωμά, Τάουνς 4, Μακλέιν 18, Κουμής 2, Σάμουελς 13 (1), Σολωμού, Χοτ 7, Στυλιανού, Χάσκισον 15.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-14, 37-26, 56-42, 70-60

Η συνέχεια στο «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία»

Η 5η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα (19:00), με την Ομόνοια να υποδέχεται την ΑΕΚ σε έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα. Η Ομόνοια έχει δείξει φέτος ότι διαθέτει ένα αρκετά ικανό σύνολο που μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Ο Νικόλας Παπαδόπουλος γνωρίζει πως η ΑΕΚ προέρχεται από συνεχόμενους αγώνες σε Κύπρο και Ευρώπη, ενώ μεσοβδόμαδα είχε ταξίδι στο Κόσσοβο, και ετοιμάζει το πλάνο του για να μπορέσει η ομάδα του να φύγει νικήτρια από το γήπεδο, εκμεταλλευόμενη την κούραση που θα έχουν οι καλαθοσφαιριστές των «κιτρινοπρασίνων».

Από την άλλη η ομάδα της Λάρνακας βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, μετά τη μεγάλη πρόκριση που πέτυχε στους «32» του FIBA Europe Cup, έπειτα από τη νίκη κόντρα στη Σιγκάλ Πριστίνα στο Κόσσοβο την Τρίτη, και τα νικηφόρα αποτελέσματα στην Κύπρο.

Η ΑΕΚ μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει το ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, μετρώντας δύο νίκες και δύο ήττες, και θέλει να καλύψει άμεσα το χαμένο έδαφος για να βρεθεί πιο κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Στο στρατόπεδο των «κιτρινοπρασίνων» γνωρίζουν πως θα αντιμετωπίσουν μία ενισχυμένη Ομόνοια, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ο Λίνος Γαβριήλ και οι συνεργάτες του ετοίμασαν τα σχέδιά τους, ώστε η ΑΕΚ να πετύχει την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα και να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy, με παραγωγή από τον Alfa Sports TV.

Η 5η αγωνιστική:

ΑΠΟΕΛ-ΕΝΩΣΗ 70-60

ΣΗΜΕΡΑ
ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΚ 19:00

ΚΥΡΙΑΚΗ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Γ.-ΑΠΟΛΛΩΝ 17:00
ΕΘΑ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ 17:00

Keywords
Τυχαία Θέματα