LIVE: "The Future is" στη σκηνή του TEDxUniversityofNicosia

Διεξάγεται σήμερα 21 Νοεμβρίου στη Λευκωσία, με κεντρικό θέμα «The Future is…» το TEDx University of Nicosia, ένας από τους πιο δημοφιλείς συνεδριακούς θεσμούς στον κόσμο, και φέρνει στη σκηνή 20 διεθνείς ομιλητές και μουσικούς. Μεγάλος χορηγός του TEDxUNIC η Τράπεζα Κύπρου και η ΜΤΝ.

Το

TEDx, μετά την παρουσία του στη Λεμεσό έφτασε στη Λευκωσία στις 21 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια με κύριους υποστηρικτές την Τράπεζα Κύπρου και την ΜΤΝ. Το TEDx University of Nicosia διοργανώνεται με θέμα The Future is…, Curator τον Νικόλα Νικολή και παρουσιάζει θέματα που τυγχάνουν μεγάλου ενδιαφέροντος όπως το μέλλον της μόδας, της σχέσης με τα ρομπότ, το μέλλον μιας πόλης, του πολέμου κ.ο.κ.

Ποιο είναι το μέλλον μιας χώρας, της πόλης, της φιλίας, της εκπαίδευσης; Πως θα είναι η ζωή με ρομπότ; Ποιο είναι το μέλλον της μόδας, της αρχιτεκτονικής του πολέμου; Το #TEDx φτάνει στην πρωτεύουσα, στο TEDx University of Nicosia που γίνεται ο πυρήνας των νέων ιδεών στη Λευκωσία.

Η διοργάνωση γίνεται, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, με θέμα «The Future is…» και φέρνει στη σκηνή του περισσότερους από 20 ομιλητές και μουσικούς που μοιράζονται μαζί μας τις εξελίξεις που μας περιμένουν στο άμεσο μέλλον.

Στο #TEDxUNIC οι συμμετέχοντες θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία TED που θα ανοίξει τους ορίζοντές τους, θα ακούσουν περισσότερους από 20 ομιλητές και μουσικούς, θα πάρουν την τσαντούλα TEDx με όλα τα αναμνηστικά δώρα της εκδήλωσης καθώς και θα θα απολαύσουν τις παράλληλες δραστηριότητες και το ολοήμερο catering.

Υποστηρικτές του συνεδρίου είναι η ΜΤΝ και η Τράπεζα Κύπρου που μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία με το TEDx: καινοτομία, δημιουργικότητα, προώθηση νέων ιδεών, πρωτοποριακή σκέψη. Στο TEDxUNIC οι συμμετέχοντες θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία TED και παράλληλα θα ακούσουν κορυφαίους ομιλητές με διαφορετικές εξειδικεύεις που θα ανοίξουν τους ορίζοντές τους.

Ο διοργανωτής Νικόλας Νικολή δήλωσε: «Πραγματοποιούμε με μεγάλη χαρά το TEDxUniversityofNicosia στην πρωτεύουσα της χώρας μας. Η διοργάνωση εμπίπτει στα διεθνή πρότυπα και στόχο έχει εμπλουτίσει το κοινό της Κύπρου με τις εξελίξεις που μας περιμένουν στο άμεσο μέλλον».

Παραμείνετε συντονισμένοι με το SigmaLive για όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό σε ζωντανή μετάδοση.

Keywords
Τυχαία Θέματα