Ανόρθωση: Ώρα για χρήσιμα συμπεράσματα

Η Ανόρθωση δίνει σήμερα δυνατό φιλικό τεστ στις 18.00, με αντίπαλο τη Χάποελ Τελ Αβίβ
----------------------------------------------------------------------------

Αν και στους πρώτους δύο φιλικούς αγώνες με Άρη και Μακάμπι Σαράιμ αντίστοιχα δεν μπορούσαν να βγούνε συμπεράσματα, λόγω του ότι ήταν τα πρώτα φιλικά, αλλά και λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου, αυτό δεν ισχύει και για το σημερινό φιλικό παιχνίδι της Ανόρθωσης. Στις 18.00 θα αντιμετωπίσει τη Χάποελ Τελ Αβίβ στην Οπαλένιτσα, στο δυνατότερο

φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Αυτό γιατί το επίπεδο του ποδοσφαίρου στο Ισραήλ είναι περίπου το ίδιο με το δικό μας και η Χάποελ Τελ Αβίβ είναι στο επίπεδο με την Ανόρθωση. Είναι η πρώτη καλή ευκαιρία για τον προπονητή της «Κυρίας» Αντόνιο Πούτσε να δει την ετοιμότητα της ομάδας του, εντοπίζοντας ταυτόχρονα και τα όποια προβλήματα στο παιχνίδι της. Στα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια, η Ανόρθωση παρουσίασε μεσο-επιθετικά προβλήματα. Δημιουργούσε ευκαιρίες αλλά δεν τις τελείωνε. Μεσο-αμυντικά δεν μπορεί να λεχθεί το οτιδήποτε, κι αυτό γιατί δεν αντιμετώπισε δυνατή ομάδα.

Το σημερινό φιλικό παιχνίδι έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 18.00. Ωστόσο, σήμερα το πρωί θα οριστικοποιηθεί η ώρα έναρξης και αυτό λόγω καιρού. Τόσο η Ανόρθωση όσο και η Χάποελ Τελ Αβίβ βρίσκονται στο ίδιο προπονητικό κέντρο.

Παρών ο Πουλλαΐδης
Από χθες το μεσημέρι στην Οπαλένιτσα βρίσκεται και ο πρόεδρος της εταιρείας Χρίστος Πουλλαΐδης. Θα παρακολουθήσει το σημερινό φιλικό παιχνίδι, ενώ ταυτόχρονα θα έχει συναντήσεις τόσο με τον τεχνικό διευθυντή Αλμπέρτο Μπενίτο όσο και με τον προπονητή Αντόνιο Πούτσε. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι η πορεία της προετοιμασίας και η ενίσχυση της ομάδας. Για το δεύτερο θέμα δεν αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες. Υπάρχουν κενά στο ρόστερ της ομάδας, όμως ο Αλμπέρτο Μπενίτο δεν βιάζεται να κλείσει τις θέσεις αυτές. Ο Ισπανός εξετάζει αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, χωρίς ωστόσο να έχει καταλήξει σε κάποια, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει υποβάλει καμία επίσημη πρόταση. Αναμένεται πως εξελίξεις στο θέμα ενίσχυσης θα υπάρχουν μετά την επιστροφή της Ανόρθωσης από την Πολωνία στις 29 του μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα