Ανόρθωση: Ο προγραμματισμός μπορεί να περιμένει

Οι όποιες σκέψεις γίνονται για τον προγραμματισμό της Ανόρθωσης…για την ώρα είναι θεωρητικές.

Αυτό γιατί πολλά θα εξαρτηθούν από σε πια θέση θα τερματίσει η ομάδα της Αμμοχώστου στο πρωτάθλημα και να βέβαια θα εξασφαλίσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Γιατί αλλιώς θα είναι να αγωνίζεσαι στην Ευρώπη και αλλιώς θα είναι ο προγραμματισμός αν δεν θα αγωνίζεσαι.

Στόχος των ανθρώπων της Κυρίας είναι η ομάδα να αγωνιστεί στην Ευρώπη τη νέα χρονιά και εκεί επικεντρώνονται. Όμως για να πετύχει των μεγάλο στόχο θα πρέπει να δώσει

ότι έχει και δεν έχει.

Αυτό γιατί ακολουθούν παιχνίδια μεγάλης σημασίας και η αρχή θα πρέπει να γίνει κόντρα στην ΑΕΚ. Κόντρα σε μια ομάδα η οποία η Κυρία μετρά μια νίκη και μια ήττα σε δυο αγώνες.

Οι ποδοσφαιριστές του Αντρέ Πάους μετά και τη νίκη τους επί του πρωτοπόρου Απόλλωνα με 3-1 έχουν την ψυχολογία με τους μέρους τους.

Δεν ήταν μόνο το αποτέλεσμα του ντέρμπι αλλά έδειξαν πως μπορούν να ανταπεξέλθουν κόντρα σε ένα καλύτερο αντίπαλο. Με αυτή τη φιλοσοφία θα «παλέψουν» και τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ. Μια πιθανή νίκη κόντρα στους κιτρινοπράσινους θα ανοίξει το δρόμο της Ευρώπης διάπλατα και θα ελπίζει σε κάτι καλύτερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα