Ανόρθωση: Ο Φαλξ άνοιξε την πόρτα εξόδου

Η πρώτη απόφαση της διοίκησης Πουλλαϊδη πάρθηκε. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της Ανόρθωσης Σταν Φαλξ αποτελεί παρελθόν ανοίγοντας την πόρτα εξόδου από το Αντ. Παπαδόπουλος. Το ερώτημα είναι θα την διαβεί άλλος ή άλλοι.


Επανερχόμενος στο θέμα του Φαλξ, καταλογίζονται ευθύνες στον Ολλανδό για τους χειρισμούς του στην Β` μετεγραφική περίοδο. Ωστόσο θα πρέπει να τοποθετηθεί δημόσια η διοίκηση της «Κυρίας» για τους λόγους απομάκρυνσης του αλλά και ακόμα για το πώς χειρίστηκε την μετεγραφική

περίοδο. Αυτό γιατί το καλοκαίρι οι επιλογές του ήταν πολύ καλές ανεβάζοντας το επίπεδο της ομάδας. Αν πάλι το καλοκαίρι δεν έκανε αυτός τις επιλογές τότε λάθος της διοίκησης που τον διατήρησε στην θέση του μέχρι σήμερα.

Διαβάζοντας κάποιος την ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας με τον Φαλξ και προσπαθώντας να διαβάσει πίσω από τις λέξεις καταλήγει στο συμπέρασμα ότι αυτός έφταιγε για την καθυστέρηση των μετεγραφών και την πλήρωσε. Κάποιος άλλος μπορεί να συμπεραίνει ότι ο Φαλξ ήταν συνεργάτης του Πάους άρα ο επόμενος που θα δει την πόρτα της εξόδου θα είναι ο Ολλανδός προπονητής. Φυσικά αυτά είναι σενάρια.
Το βασικό ερώτημα είναι ότι ο μόνος που φταίει είναι ο Σταν Φαλξ; Αν ναι τώρα που έφυγε η ομάδα θα «κεντά» στο γήπεδο; Θα παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο; Είναι αυτός που φταίει για την 3άρα στο ΓΣΖ; Είναι αυτός που φταίει για τον κάκιστο χειρισμό της υπόθεσης Ελιο Πίντο; Αν ναι τότε πολύ σωστά έπραξε η διοίκηση της Ανόρθωσης και τον απομάκρυνε. Αν όχι, πρέπει να τον ακολουθήσουν και άλλοι.

Ο Πουλλαϊδης και οι εξελίξεις
Αύριο επιστρέφει έκτακτα στην Κύπρο ο Χρίστος Πουλλαϊδης. Θα έχει συναντήσεις με όλους και για όλα. Απαιτεί εξηγήσεις σε διοικητικό επίπεδο και σε αγωνιστικό για την κακή εικόνα. Το να υποστηρίξει κάποιος ότι δεν «παίζονται» κεφάλια είναι κάτι πολύ τολμηρό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η αυριανή ημέρα είναι μια από τις κρισιμότερες της φετινής χρονιάς…μέχρι την επόμενη.

Keywords
Τυχαία Θέματα