Ανόρθωση: Ο επιτελικός, ο ακραίος και ίσως ακόμα ένας

Οι προσπάθειες της διοίκησης της Ανόρθωσης για την συνεργασία με επιτελικό μέσο που θα κάνει την διαφορά φαίνεται πως έφερε αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός Π. άναψε το πράσινο φως για το δανεισμό του Νικολας Μαρτινες και αυτό που απομένει είναι οι διοικήσεις των δυο ομάδων να βρούνε την χρυσή τομή στο οικονομικό.

Ο Νικολας Μαρτίνες ο οποίος αποκτήθηκε στις 2 Ιουλίου από τον Ολυμπιακό

για τέσσερα χρόνια έναντι του ποσού των €600.000 δεν έχει ικανοποιήσει τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας Μάρκο Σίλβα και έτσι μπήκε στην λίστα με τους δανεικούς.

Για τον 27χρόνο Αργεντίνο ενδιαφέρθηκαν και άλλες ομάδες της Ελλάδας και φυσικά η Ανόρθωση στην οποία αν και εφόσον καταλήξουν στο οικονομικό αναμένεται να αναλάβει σημαντικό ρόλο, την δημιουργία του παιχνιδιού κάτι που έλλειψε αρκετά στην περσινή περίοδο καθώς ο Γκονζάλο Γκαρσία δεν πρόσφερε.

Μετά την ολοκλήρωση της μετεγραφής αυτής, αναμένεται πως θα εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες για απόκτηση ακραίου επιθετικού. Ο Σταν Φαλξ αναμένει απαντήσεις από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας να κλείσει και αυτή η θέση.

Η Ανόρθωση ωστόσο να προχωρήσει σε ακόμη μια κίνηση για την οποία όμως δεν υπάρχει βιασύνη καθώς μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 31 Αυγούστου. Αν θα γίνει κίνηση θα είναι στην θέση του ακραίου επιθετικού ή του επιθετικού περιοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα