Ανόρθωση: Διευθετήσεις για το φιλικό με Άρη

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Ανόρθωσης αναφέρεται στις διευθετήσεις για το φιλικό παιχνίδι με τον Άρη.

η ανακοίνωση:

Την Παρασκευή 14 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Άρη Λεμεσού. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος και θα αρχίσει στις 19:00.
Εισιτήρια

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα €10 ενώ για τα παιδιά κάτω των 12 ετών και τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και θέσεων πολυτελείας θα είναι δωρεάν. Εισιτήρια

θα υπάρχουν στην μπουτίκ στη Λάρνακα από τις 17:00 και στα εκδοτήρια του Σταδίου από τις 18:00.
Είσοδος στο γήπεδο

Για τις ανάγκες του αγώνα, θα λειτουργήσουν η Νότια εξέδρα και το κάτω διάζωμα της Δυτικής. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας (πλην της Νότιας) και εξοφλημένων θέσεων πολυτελείας, καλούνται να χρησιμοποιήσουν την είσοδο με αριθμό «3» στη Δυτική ενώ οι υπόλοιποι φίλοι της ομάδας μας την είσοδο με αριθμό «5».

Οι θύρες εισόδου θα ανοίξουν στις 18:00.
Κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα εισέλθουν στο Στάδιο χρησιμοποιώντας τα εισιτήρια διαρκείας τους. Για τους κατόχους θέσεων στα θεωρεία πολυτελείας που έχουν εξοφληθεί αλλά δεν έχουν εκδοθεί ακόμα τα εισιτήρια, θα υπάρχει ονομαστικός κατάλογος στην είσοδο «3» της Δυτικής εξέδρας.
Κατάστημα Αναμνηστικών και γραφεία

Για τις ανάγκες του αγώνα, το κατάστημα αναμνηστικών στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα λειτουργεί κανονικά από τις 17:00 το απόγευμα. Κλειστό θα είναι από την Πέμπτη 13 μέχρι και τη Δευτέρα 17 Αυγούστου.

Τα γραφεία θα είναι κλειστά την Πέμπτη 13 και Παρασκευή 14 Αυγούστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα