Ανόρθωση: Να βγάλει άσο από το μανίκι της

Η Ανόρθωση απέναντι στην ΑΕΚ στο ΓΣΖ παίζει ίσως το τελευταίο της χαρτί για να σώσει τη χρονιά.

Το αρνητικό αποτέλεσμα με αντίπαλο την Ομόνοια έφερε σε ακόμη δυσκολότερη θέση την Ανόρθωση, στην προσπάθειά της για έξοδο στην Ευρώπη. Οι πιθανότητες να το πετύχει αυτό έχουν λιγοστέψει, πρώτον, γιατί η διαφορά από την 3η θέση της βαθμολογίας έχει αυξηθεί στους πέντε βαθμούς και, δεύτερον, οι αγώνες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έχουν ελαχιστοποιηθεί.
Τα

αποτελέσματα εκείνα που θα βελτιώσουν τη θέση της δεν έχουν έρθει. Έχει παραμείνει σε μειονεκτηκή θέση σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες και σίγουρα δεν εξαρτάται μόνο από την ίδια να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η «κυρία» βρίσκεται ενώπιον μιας πολύ σημαντικής εξόδου στο πρωτάθλημα. Απέναντι στην ΑΕΚ στο ΓΣΖ. Σε αυτόν τον αγώνα ίσως παίζει το τελευταίο της χαρτί σε ό,τι αφορά τον στόχο της Ευρώπης. Με νίκη και απώλεια βαθμών της Ομόνοιας στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ παραμένει ζωντανή. Με ήττα εγκαταλείπει το τρένο. Στην Ανόρθωση όλοι αναγνωρίζουν ότι δεν έχουν άλλη επιλογή από την κατάκτηση των τριών βαθμών. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, ειδικά όταν προέρχεσαι από αρνητικά αποτελέσματα και κακές εμφανίσεις, όπως αυτή του β' ημιχρόνου με την Ομόνοια.
Ο Νεόφυτος Λάρκου και οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να βγάλουν άσο από το μανίκι τους για να φύγουν με το διπλό από το ΓΣΖ, παραμένοντας στο κυνήγι της Ευρώπης. Σε αντίθετη περίπτωση, ίσως το πρωτάθλημα να έχει τελειώσει πρόωρα γι' αυτούς.

Εκτός ο Μακρής
Η προετοιμασία της Ανόρθωσης συνεχίστηκε χθες με πρωινή προπόνηση. Εκτός από τον Ορλάντι που απουσίαζε, πρόβλημα προέκυψε και με τον Ανδρέα Μακρή. Ο Κύπριος διεθνής ποδοσφαιριστής ένιωσε ενοχλήσεις και δεν προπονήθηκε. Σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να διαφανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Ο Νεόφυτος Λάρκου για τον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον τιμωρημένο Ζοάο Βίκτορ. Ο πρώτος σκόρερ της Ανόρθωσης Ντίνο Εντλοβού προπονήθηκε και χθες με την εφηβική ομάδα. Ο Νοτιο-Αφρικανός, αφού πρώτα απολογήθηκε στο Δ.Σ. της ομάδας για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε, του ανακοινώθηκε πως θα συνεχίσει να προπονείται με την εφηβική ομάδα. Σίγουρα την απόφαση αυτή την έλαβε και ο Νεόφυτος Λάρκου. Αυτό δείχνει ότι ο Κύπριος προπονητής, υπό τα δεδομένα, δεν υπολογίζει τον Ντίνο Εντλοβού.

Keywords
Τυχαία Θέματα