Ανόρθωση: Να σταματήσει τα αρνητικά αποτελέσματα

Η Ανόρθωση θέλει νίκη με την ΑΕΛ, την πρώτη με ομάδα που βρίσκεται πιο ψηλά στη βαθμολογία
-------------------------------------------------------------------------------

Το μυαλό όλων στην Ανόρθωση είναι στραμμένο στην πολύ δύσκολη έξοδο στο Τσίρειο στάδιο με αντίπαλο την ΑΕΛ αύριο Κυριακή. Ο βαθμός δυσκολίας εξαιρετικά μεγάλος. Αυτό για αρκετούς λόγους. Πρώτον, η Ανόρθωση βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση, παρουσιάζει

διαφορά δυναμικότητας σε σχέση με την αντίπαλό της και πραγματοποιεί αγώνα δρόμου σε ό,τι αφορά την προσπάθειά της για είσοδο στην πρώτη εξάδα. Από την άλλη η ΑΕΛ έχει δυναμική, έχει την ποιότητα και είναι αήττητη εντός έδρας, καθώς σε εννέα αγώνες μετρά επτά νίκες και δύο ισοπαλίες, δεχόμενη μόλις τρία τέρματα. Προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και στοχεύει μόνο στην επιστροφή στις νίκες. Αυτά τα στοιχεία κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το έργο της Ανόρθωσης.

Ένα, επίσης, σημαντικό στοιχείο που δείχνει για ποιο λόγο βρίσκεται στην 9η θέση με 21 βαθμούς είναι το εξής: Οκτώ ομάδες προπορεύονται στη βαθμολογία, καμία εκ των οποίων δεν κατάφερε να κερδίσει η Ανόρθωση. Συγκεκριμένα μετρά πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες. Οι ισοπαλίες ήταν: Ανόρθωση - Ν.Σαλαμίνα 0-0, Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ 0-0, Ανόρθωση - ΑΕΛ 0-0, Ανόρθωση - Ερμής 2-2 και Απόλλων - Ανόρθωση 1-1. Οι ήττες ήταν: ΑΕΚ - Ανόρθωση 4-1, Ομόνοια - Ανόρθωση 2-0, Εθνικός - Ανόρθωση 2-1, ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση 2-1, Ν. Σαλαμίνα - Ανόρθωση 2-1 και Ανόρθωση - ΑΕΚ 0-1. Επομένως στην αυριανή αναμέτρηση, η «Κυρία» στοχεύει στην πρώτη της νίκη με αντίπαλο που βρίσκεται βαθμολογικά σε καλύτερη θέση.

Με προβλήματα
Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα με τον Ρόνι Λέβι να αντιμετωπίζει τρεις απουσίες. Ο Ίσμαελ Γκονσάλβες λόγω καρτών είναι εκτός. Ο Πελέ λόγω του γνωστού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει είναι, επίσης, εκτός πλάνου. Πολύ δύσκολο να αγωνιστεί ο Ρούμπεν Ράγιος, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Συγκεκριμένα δεν έχει προπονηθεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας σε κανονικούς ρυθμούς και επομένως δεν μπορεί να αγωνιστεί.
Με αυτά τα δεδομένα, ο Ισραηλινός προπονητής ετοιμάζει την ομάδα του, θέλοντας να φύγει από τη Λεμεσό με βαθμολογικό κέρδος.

Στασιμότητα
Το άλλο κεφάλαιο, το οποίο παραμένει ανοικτό, είναι το μετεγγραφικό. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να σημειωθούν εξελίξεις και αυτό γιατί δεν είναι η Ανόρθωση που πρέπει να αποφασίσει για την απόκτηση κάποιων ποδοσφαιριστών, αλλά η άλλη πλευρά.

Στην περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη υπάρχει καθυστέρηση. Ο Ελλαδίτης 20χρονος αμυντικός αναμενόταν την Πέμπτη στην Κύπρο. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ καθυστερεί την άφιξή του, η οποία όπως μας λέχθηκε θα γίνει αρχές της εβδομάδας.

Σε ό,τι αφορά τον Χαρίση που δημοσιεύματα τον φέρουν ως «πακέτο» με τον Γιαννούλη το θέμα έχει ως εξής. Η Ανόρθωση δεν έχει καταθέσει πρόταση ούτε στον ΠΑΟΚ, ούτε στον ποδοσφαιριστή για δανεισμό του. Απλώς έχει προταθεί στην «Κυρία».

Για την περίπτωση του Φαμπρίτσιο, ο προπονητής της Ανόρθωσης έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του. Όμως οι οικονομικές απολαβές του ποδοσφαιριστή δυσκολεύουν την απόκτησή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα