Ομόνοια: Η επιβράβευση του Κατελάρη!

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και η διοίκηση της Ομόνοιας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον νεαρό Φάνο Κατελάρη και ουσιαστικά έκλεισε τη πόρτα στις ομάδες που …λιγουρεύονταν τον 20χρονο νεαρό μέσο.

Η διοίκηση των πρασίνων επιβράβευσε τον Φάνο για τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στη φετινή περίοδο και προφανώς επενδύει πολλά στο μεγάλο ταλέντο του.

Ο Κατελάρης διαθέτει μπόλικες ικανότητες και τις έδειξε στην φετινή περίοδο με τη φανέλα της Εθνικής και της Ομόνοιας, όπου πέτυχε τρία άκρως σημαντικά τέρματα.

Το πρώτο -και ιστορικό μάλιστα- σε βάρος της Τουρκίας και τα άλλα δυο απέναντι στην ΑΕΚ και τη Δόξα. Ο Φάνος σημείωσε ακόμα ένα τέρμα –χωρίς αντίκρισμα- κόντρα στον Απόλλωνα.

Ο Τζον Κάρβερ πίστεψε από την πρώτη στιγμή στο ταλέντο του νεαρού και δεν φοβήθηκε την έλλειψη εμπειρίας. Τον εμπιστεύτηκε, του έδωσε ουσιαστικό χρόνο και πλέον τον θεωρεί σημαντικό γρανάζι της πράσινης μηχανής. Τα 843 λεπτά και φυσικά τα τρία τέρματα, αποδεικνύουν του λόγου του αληθές.

Keywords
Τυχαία Θέματα