Ανόρθωση: Με δραματικό τρόπο

Με δραματικό τρόπο έμελε να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί της Ανόρθωσης μέσα στο 2015.

Η «Κυρία» επικράτησε δύσκολα και αγχωτικά της Νέας Σαλαμίνας με 1-0 , χάρις το τέρμα του Κωνσταντίνου Λαΐφη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Προηγουμένως η ομάδα του Αντρέ Πάους έχασε σωρεία κλασικών ευκαιριών, όμως, στο τέλος βρήκε τη λύση.

Η Ανόρθωση έφτασε τις εφτά διαδοχικές επιτυχίες σε πρωτάθλημα και κύπελλο και δικαίως χαρακτηρίζεται η πλέον

φορμαρισμένη ομάδα.Οι ποδοσφαιριστές του Πάους ξαφνιάστηκαν από το δυνατό ξεκίνημα της Σαλαμίνας και χρειάστηκε περίπου 20 λεπτά προκειμένου να βρουν τα πατήματα τους. Από τη στιγμή που προσαρμόστηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα, έλεγξαν πλήρως το ρυθμό του. Στο πρώτο ημίχρονο, έχασαν μόλις μια καλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, αλλά στην επανάληψη η μια διαδεχόταν την άλλη. Κυρίως μετά την αποβολή του Έντερ, η Ανόρθωση … έπιασε από το λαιμό τον αντίπαλο της.

Λαΐφης, Αβραάμ, Μακρής και Γκονζάλβες έφτασαν μια ανάσα από το γκολ, ωστόσο ο αντίπαλος τερματοφύλακας προέβαλλε σθεναρή αντίσταση. Μέχρι το 90+2’, οπόταν και ο Λαΐφης από μοιραίος αναδείχθηκε λυτρωτής. Ο Κύπριος διεθνής με ξερό αριστερό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον ανίκητο μέχρι εκείνο το σημείο Στράους.Η σημερινή νίκη εκτός από τους τρεις βαθμούς και τη διατήρηση του νικηφόρου σερί, ανέβασε την Ανόρθωση στην 4η θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς, ένα βαθμό λιγότερο από την Ομόνοια και δυο περισσότερους από την ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα