Ανόρθωση: Η κατρακύλα, η ενίσχυση και τα λεφτά

Η κατρακύλα της συνεχίζεται στο πρωτάθλημα. Τέτοια πορεία δεν ανέμενε ούτε και ο πιο απαισιόδοξος φίλος της «Κυρίας». Η Ανόρθωση νοσεί κι επιβάλλεται να εξευρεθεί θεραπεία αγωνιστική, ώστε να εξέλθει από την εντατική. Όσο παραμένει σε αυτή την κατάσταση, οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν είναι πολλοί.

Η «διάγνωση» έχει δείξει ότι με το υφιστάμενο έμψυχο υλικό κανείς δεν μπορεί να περιμένει πολλά. Η στελέχωση που έγινε το καλοκαίρι, στον μεγαλύτερο βαθμό απέτυχε παταγωδώς, με κύριους υπαίτιους αρχικά

τη διοίκηση και στη συνέχεια τους Μπενίτο και Πουτσέ. Ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να αποδώσουν σύμφωνα με τα όσα προστάζει η ιστορία της Ανόρθωσης. Ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να πρωταγωνιστήσουν.

Επομένως, ο Ισραηλινός προπονητής πρέπει μέχρι τον Ιανουάριο να δουλέψει με αυτούς που έχει, προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό.

Κεφάλαιο ενίσχυση
Ο Ρόνι Λέβι έχει τονίσει αρκετές φορές ότι επιβάλλεται να έρθουν ποδοσφαιριστές τον Ιανουάριο. Μια ομάδα δικαιούται τέσσερις κινήσεις. Αν αποδεσμεύσει ξένο ή κοινοτικό, τότε μόνο ξένο ή κοινοτικό δικαιούται να αποκτήσει.

Για να έρθουν ποδοσφαιριστές θα πρέπει να φύγουν κάποιοι άλλοι. Ήδη κάποιοι βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, τρεις στον αριθμό, οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαια μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου. Το οικονομικό κόστος των συμβολαίων τους αγγίζει τις 250.000 ευρώ. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η αποζημίωση που δίνεται είναι 2-3 μήνες. Επομένως, ένα αρχικό κόστος αφορά τις αποζημιώσεις. Η Ανόρθωση για να ανεβάσει το επίπεδο της θα πρέπει να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και όχι με ποδοσφαιριστές όπως αυτούς που θα αποδεσμεύσει. Συνεπώς, οι αποκτήσεις ποδοσφαιριστών θα αγγίξουν τις 400.000 ευρώ.

Τι θα πράξει η διοίκηση
Η διοίκηση εν όψει της μεταγραφικής περιόδου έχει δυο παραμέτρους ενώπιον της. Η πρώτη είναι η βαθμολογική συγκομιδή που θα έχει μέχρι τον Ιανουάριο. Θα δώσει πέντε αγώνες με Απόλλωνα, ΑΠΟΕΛ, Ν.Σαλαμίνα, ΑΕΖ και Άρη. Αν είναι ικανοποιητική και παραμένει κοντά στον στόχο της εξάδας, τότε θα εξεταστεί διαφορετικά.
Βασικό κριτήριο στο θέμα ενίσχυσης είναι το οικονομικό. Ο Χρίστος Πουλλαϊδης έχει διαμηνύσει ότι δεν είναι διατεθειμένος να ξεφύγει από τον προϋπολογισμό δαπανώντας προσωπικά χρήματα επιπλέον. Αυτό ισχύει ως τώρα. Θα αναμένει το τι θα πράξουν τόσο τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης όσο και φίλοι της ομάδας και θα αποφασίσει. Δύσκολα όμως θα αλλάξει στάση.

Επομένως, η Ανόρθωση νοσεί, ο Ρόνι Λέβι φωνάζει ότι η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση, η διοίκηση είναι προβληματισμένη από την εικόνα, αλλά δεν υπάρχει φως στο τούνελ σε ότι αφορά την εξεύρεση χρημάτων για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα