Ανόρθωση: Γρίφος η ενδεκάδα του Πάους

Από την μια οι απουσίες των Λαϊφη και Τζανακάκη και από την άλλη οι πολλές επιλογές που έχει ενώπιον του δημιουργούν έναν γρίφο γύρω από την εντεκάδα που θα επιλέξει ο Αντρέ Πάους στον αγώνα της Ανόρθωσης με τον Άρη την Κυριακή στις 18:00 στο Αντ. Παπαδόπουλος.


Οι Λαϊφης και Τζανακάκης δεν προπονήθηκαν ούτε σήμερα και ως εκ τούτου δεν μπόρεσαν να προλάβουν το αυριανό παιχνίδι.


Αναφορικά με το σχήμα που θα παρατάξει μπορούν να γραφθούν πολλές 11άδες. Αυτό γιατί για κάθε θέση έχει αρκετές επιλογές

ο Ολλανδός προπονητής.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κόπριβετς. Δεξιά στην άμυνα ο Μούρα και αριστερά ο Νούχου έτσι ώστε ο Σβέχλεν να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Χόλγκερσον κάτι που έχει ως αποτέλεσμα ο Βίκτορ να επιστρέψει στην μεσαία γραμμή. Σε ότι αφορά τον παρτενέρ του ο Πελέ ταιριάζει σε τέτοιου είδους αγώνα ενώ δεν θα είναι έκπληξη να χρησιμοποιήσει έναν εκ των Αμπουρτζάνια ή Μαϊσουράτζε. Επιτελικός μέσος ο Μαρτίνες. Δεξιά στο φτερό ο Κάλβο και αριστερά τρεις ποδοσφαιριστές για μια θέση. Μακρής, Αβραάμ και Ορλάντι. Για την κορυφή ο Εντλοβού ενδεχομένως να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα με τον Κουλούρη να μένει στον πάγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα