Ανόρθωση: Για να είναι έτοιμη όταν χρειαστεί

Η Ανόρθωση δεν έχει κίνητρα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, όπως τόνισε και ο προπονητής της ομάδας Ρόνι Λέβι μετά το ντέρμπι με την Ομόνοια, αλλά ο Ισραηλινός τεχνικός, όπως δήλωσε, θα πρέπει να βρει τους τρόπους για να πείσει τους ποδοσφαιριστές του πως θα πρέπει να παλέψουν κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος.

Ο αγώνας με την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής προσφέρεται για τους ποδοσφαιριστές της "Κυρίας" να επιστρέψουν στις νίκες μετά από ένα μήνα και να πάρουν παράλληλα την ψυχολογία που χρειάζεται για να συνεχίσουν

στα δύσκολα. Και αναφερόμαστε βέβαια στα ημιτελικά του κυπέλλου. Μέσω πρωταθλήματος η Ανόρθωση θα πρέπει να προετοιμαστεί για τα ημιτελικά. Χωρίς να γνωρίζει τον αντίπαλό της δεν έχει άλλη επιλογή από το να παίρνει στα σοβαρά κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος. Κάθε παιχνίδι είναι ένα σημαντικό ντέρμπι και μέσα από αυτά θα πρέπει να γίνει καλύτερη για να μπορέσει να χτυπήσει τον μοναδικό της στόχο. Μόνο μέσα από την κατάκτηση του κυπέλλου θα μπορέσει η Ανόρθωση να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό της εισιτήριο και θα κάνει τα πάντα (μέσα σε μια άσχημη χρονιά) να την ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα είναι και μια οικονομική ένεση για την ομάδα της Αμμοχώστου ενώ θα επαναφέρει και τη χαρά στους φίλους της ομάδας που θα τη δουν να αγωνίζεται στην Ευρώπη. Το επιχείρημα της Ανόρθωσης είναι δύσκολο, αλλά οι ποδοσφαιριστές του Λέβι θα δώσουν τα πάντα προκειμένου να τον πετύχουν.

Εξετάσεις για κάποιους...
Μπορεί οι επόμενοι αγώνες πρωταθλήματος για την Ανόρθωση να μη λένε κάτι βαθμολογικά, αλλά σίγουρα θα είναι ένα κίνητρο για κάποιους ποδοσφαιριστές. Ίσως αυτό να εννοούσε και ο τεχνικός της ομάδας Ρόνι Λέβι μετά το ντέρμπι με την Ομόνοια. Το κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές μπορεί να είναι και το συμβόλαιό τους για τη νέα χρονιά. Είναι δεδομένο πως κάποιοι ποδοσφαιριστές της ομάδας βρίσκονται στην πρίζα. Είτε αγωνιστικής εικόνας, είτε και οικονομικής. Μέσα στα επόμενα παιχνίδια θα πρέπει να πείσουν τον προπονητή τους πως αξίζουν να βρίσκονται στο ρόστερ της νέας Ανόρθωσης που θα κτιστεί για του χρόνου. Το καλοκαίρι αναμένεται να παρθούν οι αποφάσεις της τεχνικής ηγεσίας μαζί με τη διοίκηση και σίγουρα κάποιοι ποδοσφαιριστές σε κάθε παιχνίδι περνούν από αγωνιστικές εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα