Ανόρθωση: Φτάνει ξημερώματα…

Φτάνει τα ξημερώματα της Παρασκευής ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ανόρθωσης Αλμπέρτο Μπενίτο για να πιάσει και επίσημα δουλειά. Θεωρείται βέβαιο ότι αύριο μετά το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Συλλόγου Χρήστο Πουλλαϊδη για να τεθούν οι βάσεις του προγραμματισμού, με το θέμα του προπονητή να αποτελεί τη βασική προτεραιότητα.

Όλες οι ενδείξεις συνηγορούν ότι ο Λάρκου φεύγει και τη θέση του στον πάγκο της «Κύριας» θα πάρει ξένος τεχνικός, το πιο πιθανό Ισπανός, τον οποίο θα γνωρίζει πολύ καλά ο Μπενίτο.

Σίγουρα ο Λάρκου δεν μπορεί να κριθεί αυστηρά, αλλά από την στιγμή που επιχειρείται ριζική αλλαγή στην ομάδα, είναι λογικό ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας να επιθυμεί κάποιο προπονητή που θα ταιριάζει η αγωνιστική τους φιλοσοφία, ώστε βάση αυτής της φιλοσοφίας να κινηθούν και στο θέμα ενίσχυσης της ομάδας.

Είναι κοινό μυστικό, άλλωστε, ότι η Ανόρθωση χρειάζεται σοβαρή και ποιοτική ενίσχυση σε όλες τις γραμμές. Σημαντικός παράγοντας στον προγραμματισμό θα είναι και το ύψος του προϋπολογισμού για τη νέα σεζόν, κάτι που αναμένεται να συζητηθεί αύριο μεταξύ Πουλλαϊδη και Μπενίτο. Πάντως, υπάρχει έντονος προβληματισμός για την προδιαγραφόμενη μη εξασφάλιση ευρωπαϊκου εισιτηρίου, καθώς και για τον περιορισμό των πηγών εσόδων της ομάδας και η αυριανή συνάντηση των δύο ανδρών θα ρίξει περισσότερο φως στον προγραμματισμό της «Κυρίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα