Ανόρθωση: Ενώπιον πολύ κρίσιμου διημέρου

Πολύ κρίσιμες χαρακτηρίζονται η σημερινή και αυριανή ημέρα για την Ανόρθωση. Αυτό γιατί σήμερα θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του σωματείου με κύριο θέμα ποια θα είναι η επόμενη ημέρα.

Στη σημερινή συνέλευση θα συζητηθεί η όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο σωματείο και κατ' επέκταση και στο αγωνιστικό κομμάτι. Τα μέλη της «Κυρίας» θα ενημερωθούν για τους λόγους που αρνήθηκε η διοίκηση του σωματείου να μην κάνει πράξη το πληρεξούσιο των μετοχών του Χρίστου Πουλλαΐδη. Το τρίτο σκέλος της σημερινής συνέλευσης αφορά την επόμενη ημέρα. Το πώς προχωρά η Ανόρθωση

από εδώ και πέρα. Το τελευταίο διάστημα είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες για προσέγγιση σε πρώην παράγοντες και πρώην προέδρους. Όλα αυτά θα φανεί αν μπορούν να γίνουν πράξη κατά τη σημερινή ημέρα, καθώς και πόσοι από αυτούς ενδιαφέρονται να εμπλακούν ξανά στα διοικητικά της Ανόρθωσης. Πάντως η νυν διοίκηση του σωματείου δεν είναι αρκετά αισιόδοξη για τη σημερινή γενική συνέλευση. Στο παρελθόν σε παρόμοιες διοικητικές κρίσεις μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού ήταν οι πρώην παράγοντες που ενδιαφέρθηκαν να εμπλακούν ξανά στα διοικητικά, πόσω μάλλον και στα οικονομικά.
Κρίνει πολλά
Η δεύτερη σημαντική ημέρα για την Ανόρθωση είναι η αυριανή και αφορά το αγωνιστικό μέρος. Θα υποδεχθεί στις 17:00 τον Άρη σε έναν αγώνα, στον οποίο πάση θυσία πρέπει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς. Η Ανόρθωση έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 6 Νοεμβρίου, όταν κέρδισε τη Δόξα με 3-0. Από τότε, μετρά τέσσερεις ήττες και μια ισοπαλία. Σε περίπτωση που αύριο δεν πάρει τους τρεις βαθμούς θα μείνει καθηλωμένη στους 15 βαθμούς, κλείνοντας με τον χειρότερο τρόπο το 2016. Όχι ότι αν κατακτήσει τη νίκη θα διαγράψει τα πάντα. Ένα ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στον Άρη δεν είναι σίγουρο αν θα επιφέρει εξελίξεις στο αγωνιστικό μέρος.
Η προετοιμασία της Ανόρθωσης ολοκληρώνεται σήμερα. Ο Ισραηλινός προπονητής Ρόνι Λέβι μετρά την επιστροφή του Καρλίτος, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του, ενώ κατά πάσα πιθανότητα ο Ράγιος θα μείνει εκτός λόγω τραυματισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα