Ανόρθωση: Ενώπιον πολλών αποφάσεων

Η ήττα από την Ομόνοια απομάκρυνε ακόμα περισσότερο την Ανόρθωση από τον στόχο της που είναι η έξοδος στην Ευρώπη αν και μαθηματικά ακόμα ελπίζει.

Στις επόμενες δυο αγωνιστικές θα το παλέψει και ότι βγει. Δεν πρόκειται να σηκώσει λευκή σημαία.

Η νέα απώλεια βαθμών και η εμφάνιση δημιούργησε προβληματισμό σε τέτοιο βαθμό που αγγίζει όλους. Το επόμενο διάστημα και ειδικά μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα φέρει την διοίκηση

ενώπιον πολλών αποφάσεων.

Θέματα όπως αν θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον Αντρέ Πάους χωρίς αυτό να σημαίνει ότι την δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει πρόθεση να μην συνεχιστεί. Θα αποφασιστεί ποιο θα είναι το πλάνο ενίσχυσης στην μετεγραφική περίοδο.

Ποιοι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν την νέα χρονιά αναμένοντας ταυτόχρονα τις εξελίξεις με ποδοσφαιριστές που είναι με την μορφή δανεισμού όπως ο Καμίνσκι. Ταυτόχρονα θα κινηθεί η «Κυρία» για την απόκτηση ποδοσφαιριστών.

Στο κεφάλαιο αυτό έχει γίνει ήδη συζήτηση της διοίκησης με τον διευθυντή ποδοσφαίρου Φαν Λέουβεν. Θα συνεχιστεί η πολιτική απόκτησης νεαρών ποδοσφαιριστών ενώ ταυτόχρονα θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που διαθέτουν εμπειρία. Όλα αυτά την δεδομένη χρονική στιγμή παραμένουν ανοικτά αν και οι πρώτες σκέψεις ήδη έχουν καταγραφεί από τα άτομα της διοίκησης και τον Φαν Λέουβεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα