Ανόρθωση: Έναρξη χωρίς αποκτήματα

Σήμερα αρχίζει η νέα ποδοσφαιρική χρονιά για την Ανόρθωση.

Από σήμερα και μέχρι τις 5 Ιουλίου, οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις. Οι ποδοσφαιριστές θα χωριστούν σε γκρουπ και τη Δευτέρα, 6 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη προπόνηση της χρονιάς. Στη σημερινή πρώτη συγκέντρωση δεν θα υπάρχει νέο απόκτημα, αφού η Ανόρθωση δεν προχώρησε ακόμα στην απόκτηση ούτε ενός ποδοσφαιριστή. Αυτό αναμένεται να γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες, με τον Σταν Φαλξ πάντως

να δηλώνει προ ημερών ότι την 1η Ιουλίου η ομάδα θα αποκτήσει τρεις ποδοσφαιριστές.
Μεγάλο ερώτημα αποτελεί για τη σημερινή ημέρα η περίπτωση του Ίσμαελ Γκονσάλβες. Ο οποίος οφείλει να δώσει το «παρών» του στην προετοιμασία, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για αλλαγή στάσης από πλευράς του Πορτογάλου επιθετικού.

Σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό και το πότε θα ανακοινωθούν τα πρώτα αποκτήματα, καθημερινά ο Σταν Φαλξ περνά από το μικροσκόπιο πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από τη μια και από την άλλη αναμένει απαντήσεις ποδοσφαιριστών.

σΠληροφορίες αναφέρουν ότι η «Κυρία» έλαβε αρνητική απάντηση από κεντρικό αμυντικό με τον τεχνικό διευθυντή να οδηγείται στη δεύτερη επιλογή ποδοσφαιριστή της σχετικής λίστας. Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προταθεί κοινοτικός ποδοσφαιριστής για τη θέση του επιτελικού μέσου με προϋπηρεσία και στο πρωτάθλημα της Ελλάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα