ΑΕΛ: Του έλειψε και τους έλειψε

Οι φίλοι της ΑΕΛ έπιναν και πίνουν νερό στ' όνομά του. Η άφιξή του προκάλεσε ενθουσιασμό, υπερ-ενθουσιασμό, θα λέγαμε.

Αφού αποθεώθηκε στο αεροδρόμιο, ο Ματίας Ντεγκρά γνώρισε και χθες νέα αποθέωση από τους φίλους της ΑΕΛ στην μπουτίκ της ομάδας. Με τη διαφορά ότι χθες ο Αργεντινός ήταν και επίσημα ξανά μέλος της «κίτρινης» οικογένειας, αφού υπέγραψε διετές συμβόλαιο με

την ομάδα της Λεμεσού: «Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Ματίας Ντεγκρά για τα επόμενα δυο χρόνια. Καλωσορίζουμε τον Αργεντινό τερματοφύλακα στη μεγάλη οικογένεια της ομάδας της Λεμεσού». Ο Αργεντινός τερματοφύλακας έβγαλε πολλές φωτογραφίες, υπέγραψε αυτόγραφα και γενικά έδειξε να απολαμβάνει τις στιγμές αγάπης από τους φίλους της λεμεσιανής ομάδας.

Ο Ντεγκρά παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τη διοίκηση της ΑΕΛ και δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε στην οικογένειά του: «Είναι δύσκολο να μιλήσω. Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα συμβόλαιο με την ΑΕΛ ξανά. Αγαπώ την ομάδα. Είναι δύσκολη η στιγμή οικονομικά, όμως πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Η ΑΕΛ είναι η οικογένειά μου και θα κάνω ό,τι μπορώ. Το πιο σημαντικό για την ΑΕΛ είναι ο κόσμος της. Θέλω κάθε Κυριακή γεμάτο γήπεδο. Μου έλειψε πάρα πολύ η ομάδα. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο μου έλειψε. Νιώθω σαν οικογένειά μου αυτήν την ομάδα. Ήθελα πάρα πολύ να έρθω πίσω, ήρθα γιατί μίλησα με τον Πρόεδρο και του έχει εμπιστοσύνη. Ό,τι λέει το κάνει». Ο Ντεγκρά φωτογραφήθηκε με την φανέλα με το νούμερο 32, που είχε και στην προηγούμενη θητεία του στην ΑΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα