Ανόρθωση: Έχει πολλά κίνητρα για τη νίκη

Η Ανόρθωση ολοκληρώνει σήμερα τις υποχρεώσεις της για την α' φάση του πρωταθλήματος με το ντέρμπι στο «Αντ. Παπαδόπουλος» στις 16.00 με τον Απόλλωνα. Σαφώς ο μεγάλος στόχος, που ήταν η είσοδος στην πρώτη εξάδα, έχει επιτευχθεί, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πλέον η «Κυρία» θα παρουσιάζεται αδιάφορη στον θεσμό του πρωταθλήματος.

Απέναντι στον Απόλλωνα σήμερα ο στόχος είναι ένας και μοναδικός. Η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών. Πολλοί μπορεί να υποστηρίξουν ότι δεν έχει

κίνητρα. Το αντίθετο, έχει και μάλιστα αρκετά. Το πρώτο είναι να συνεχίσει τα νικηφόρα της αποτελέσματα και μαζί το αήττητό της που μετρά δέκα αγώνες. Το δεύτερο κίνητρο είναι να σπάσει το αήττητο του Απόλλωνα. Το τρίτο είναι να πετύχει την πρώτη της νίκη σε ντέρμπι, καθώς μέχρι τώρα μετρά πέντε ισοπαλίες και ήττες. Κίνητρα επίσης είναι η ψυχολογία, η συνέχιση του ενθουσιασμού του κόσμου, αλλά και η διατήρηση της πολύ καλής αγωνιστικής εικόνας της ομάδας ειδικά ενόψει του κυπέλλου. Γι' αυτούς και άλλους πολλούς λόγους θέλει σήμερα η Ανόρθωση τη νίκη με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Ο Ρόνι Λέβι έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές θα παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και να μη χαλάσουν όσα έχουν κτίσει εδώ και δυο μήνες.

Δυνατή παρουσία

Ο φίλαθλος κόσμος της Ανόρθωσης είναι σαφώς ικανοποιημένος, τόσο από την αγωνιστική εμφάνιση των ποδοσφαιριστών όσο και από το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στον α' όμιλο των αναμετρήσεων των play off. Έχουν στηρίξει την ομάδα τους σε πολύ μεγάλο βαθμό, τέτοιο που φίλαθλοι άλλων ομάδων με ανάλογες πορείες ενδεχομένως να μην το έπρατταν. Σήμερα στο «Αντ. Παπαδόπουλος» αναμένεται πως θα βρεθούν πέραν των 5.000 φίλων της Ανόρθωσης. Το έργο τους, συνηθισμένο. Στήριξη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και με στόχο να πανηγυρίσουν μαζί με τους ποδοσφαιριστές μια νέα νίκη και την πρώτη σε ντέρμπι.

Keywords
Τυχαία Θέματα