ΑΕΛ: Νίκη για να ξορκίσει το κακό…

Η επιστροφή στις νίκες είναι το μοναδικό ζητούμενο για την ΑΕΛ σήμερα κόντρα στον Ερμή. Η λεμεσιανή ομάδα θέλει το τρίποντο για να αφήσει πίσω της τις κακές εμφανίσεις και το σερί των τριών αγώνων χωρίς τρίποντο, κάτι που έχει συμβεί για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, να γυρίσει σελίδα και να μπει στη β' φάση του πρωταθλήματος με ανεβασμένη ψυχολογία έτσι ώστε να κυνηγήσει την υλοποίηση του στόχου της, που δεν είναι άλλος από την έξοδο στην Ευρώπη.

Οι ποδοσφαιριστές της λεμεσιανής ομάδας έχουν αντιληφθεί ότι

δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλους χαμένους βαθμούς και είναι αποφασισμένοι να δείξουν το καλό τους πρόσωπο, έτσι ώστε να πάρουν τη νίκη. Άλλωστε αυτό υποσχέθηκαν στον πρόεδρο στη συνάντηση που είχαν την Παρασκευή.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου, από την πλευρά του, προσπάθησε όλη την εβδομάδα να διορθώσει τα κακώς έχοντα στην ομάδα του, που ήταν πολλά στους τελευταίους αγώνες και ταυτόχρονα να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του ώστε να παρουσιαστούν παθιασμένοι, κάτι που έλειψε από το προηγούμενα τρία παιγνίδια. Ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας προσπάθησε την Παρασκευή να αφαιρέσει την πίεση από τους ώμους των παικτών του, τονίζοντας ότι αν τελικά δεν πάρουν το εισιτήριο για την Ευρώπη, δεν θα είναι αποτυχία.

Άγνωστη η προσέλευση κόσμου

Είναι άγνωστο πόσος κόσμος θα βρεθεί σήμερα στο πάνω διάζωμα της Ανατολικής. αφού ολόκληρο το κάτω μέρος θα είναι κλειστό λόγω της τιμωρίας που της επέβαλε ο αθλητικός δικαστής. Και αυτό γιατί ο κόσμος απογοητεύτηκε πάρα πολύ από την εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα και την ήττα που γνώρισε η ΑΕΛ στη Λευκωσία. Φυσικά ένα μεγάλο μέρος των φίλων της θα είναι στο γήπεδο για να δείξουν ότι στηρίζουν την ομάδα και δεν αποκλείεται τελικά να γεμίσει σε μεγάλο βαθμό η κερκίδα της λεμεσιανής ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα